Pet najpopularnijih makeovera iz prošle sezone InDizajna

Dok se ekipa InDizajna uvelike priprema za novu sezonu jedine domaće emisije iz svijeta interijera, prisjetili smo se makeovera iz naše rubrike Iznenadi me. I to onih koji su pobudili najviše vaše pažnje na portalu i društvenim mrežama

Pripreme priloga za novu sezonu uvijek nas podsjete na one koji smo realizirali u prošloj, 14. sezoni. Naročito nosimo u srcu one koji su vam se najviše svidjeli i koje ste najviše čitali, lajkali, dijelili i slali upite o njima na naš mail. Među njima se nalazi i velik broj makeovera iz priloga Iznenadi me, koji su plod nagradnih natječaja na koje ste se javljali sa željama vezanim uz makeover neke od prostorija u vašim domovima.

Donosimo vam pet najpopularnijih makeovera – vjerujemo da ćete u njima, dok nestrpljivo čekate nove koji će biti u 15. sezoni, naći dobre ideje za proljetno preuređenje ili barem osvježenje.

 

 

 

SOBA PO MJERI STUDENTA

 

Mladi Osječanin, student Mislav, osvojio je nagradni makeover u kojem mu je tim Mirjane Mikulec dovršio uređenje sobe u zagrebačkom stanu koja je ujedno i spavaća i dnevna. Trebalo je u jednoj prostoriji zadovoljiti nekoliko sadržaja…. Pogledajte kakvu je sjajnu transformaciju doživjela ova prostorija!

 

Više o makeoveru pročitajte OVDJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

 

VIŠE SVJETLA I PROSTORA U MRAČNOM HODNIKU

Sve prostorije u Brigitinu stanu bile su uređene prilikom useljenja prije 16 godina, samo je dugi, uski i mračni hodnik morao čekati neka bolja vremena. Vlasnica ja poželjela u svom starkom hodniku više stila i da napokon dobije sve potrebne elemente.

 

Više o makeoveru pročitajte OVDJE

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

 

 

BORAVAK ZA MLADU OBITELJ

Na naš nagradni makeover Iznenadi me Katarina je prijavila svoju sestru Mariju Pauković koja se nedavno s obitelji, suprugom i dvoje male djece, uselila u novi stan. No, dnevni boravak još nije došao na red kako bi ga doista mogli smatrati uređenim i uživati u njemu.

 

Više o makeoveru pročitajte OVDJE

 

InDizajn
InDizajn

 

 

 

SOBA PRILAGOĐENA GODINAMA VLASNICE

Marija je osvojila nagradni natječaj za preuređenje svoje spavaće sobe, u kojoj godinama nije ništa mijenjano i koja izgleda kao soba mlađe tinejdžerice. Tim Mirjane Mikulec ispunio je želje mlade dame i napokon prilagodio prostoriju uzrastu njezine vlasnice.

 

Više o makeoveru pročitajte OVDJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

 

 

NOVI ŽIVOT DNEVNOG BORAVKA

 

Malom dnevnom boravku četveročlane obitelji Lončar iz Oroslavja napokon je udahnut novi život zahvaljujući nagradnom makeoveru Iznenadi me. Zatečeno stanje nije bilo nimalo ohrabrujuće: u maloj prostoriji se nalazila komoda i tv prijamnik…

 

Više o makeoveru pročitajte OVDJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari