Nikad dovršeni uski i mračni hodnik konačno je dočekao uređenje

Sve prostorije u Brigitinu stanu bile su uređene prilikom useljenja prije 16 godina, samo je dugi, uski i mračni hodnik morao čekati neka bolja vremena. Ona su došla s prijavom na naš nagradni natječaj Iznenadi me, nakon kojega je hodnik napokon zablistao u punom sjaju!

 

Dogodi se gotovo svakome baš ovakva situacija – da neki dio doma čeka na uređenje već godinama. Upravo takav problem je imala naša pratiteljica Brigita koja je poželjela napokon uz pomoć našeg nagradnog natječaja Iznenadi me dovršiti uređenje svoga hodnika. Riječ je o mračnom i uskom hodniku u kojem se nalazi stara metalna vješalica i dva nesparena ormarića koja su služila za odlaganje obuće.

‘Sve ostale prostorije u stanu – boravak, kuhinju i spavaću sobu sam uredila prilikom useljenja, ali hodnik nikako nije dolazio na red. Želja mi je prije svega maknuti ova dva stara ormarića i staviti neke druge te da hodnik bude moderno uređen, prozračan i funkcionalan’, objasnila je Brigita dizajnerici Mirjani Mikulec svoju želju.

Dizajnerica i njezin tim su za nekoliko sati, dok je Brigita bila na poslu, i uz budžet od 5000 kn potpuno promijenili lice hodnika. Stavljeni su uski ormarići čime je hodnik postao prohodniji, dodani tepih, zidni sat, vješalice i slike, a osvježena je i lamperija, budući da ju vlasnica nije htjela skidati. Riječ je hodniku koji izlazi na vrt, pa su zidovi više izloženi habanju, a drvena obloga je onda pravo rješenje.

Kako je tekao cijeli proces preobrazbe, pogledajte u video prilogu!

 

 

PRIJE

InDizajn

 

POSLIJE

InDizajn

 

InDizajn

Komentari