OSVJEŽENJE BLAGOVAONICE: ponekad i male promjene naprave veliku razliku

U suradnji s Meblo Tradeom i ovaj je tjedan bio uspješan. Tim Mirjane Mikulec iznenadio je vjernu gledateljicu Elizabetu. Ovaj put, ekipa se uputila u Sisak. Nakon što je preuredila cijeli stan, Elizabeta je zapela na uređenju male blagovaonice.

 

 

 

Ovdje je riječ o malom prostoru između kuhinje i dnevnog boravka. Trenutno ga “guši” masivni stol koji onemogućava bilo kakve ležernije kretnje. Uz njega tu je još i šest starih stolaca koji nagrđuju izgled cjelokupnog prostora. Zadatak je bio uklopiti novi namještaj u postojeći stil koji je Elizabeta sama izgradila.

Pogledajte potpunu preobrazbu stare blagovaonice!

INDIZAJN

Iako je riječ o jednostavnom preuređenju, razlika je vidljiva. Tamni tonovi odlično su se uklopili u ostatak prostora pa je i žuta fotelja s tabureom smještena u dnevni boravak doista došla do izražaja.  Blagovaonice sve češće postaju dio dnevnog prostora i nisu više zasebne prostorije. Zato je izuzetno važno prilikom opremanja pratiti stil namještaja koji je već odabran kako bi sve zajedno činilo jednu skladnu cjelinu. Blagovaonice nikako ne smijete zanemariti! Stol je najvažnija stvar o kojoj morate voditi računa. Ne smije biti glomazan jer će zagušiti prostor i nikako se nećete osjećati ugodno. Izaberite radije okrugli stol koji po potrebi možete razvući ili ovalni manjih dimenzija.

INDIZAJN

 

Komentari