Dizajnerski dvoboj braće i sestara: pogledajte kako su uredili kutak za čitanje

S novom sezonom omiljena rubrika ‘Dizajner na jedan dan’ vratila se u emisiju InDizajn. Pogledajte kako su se u svom zadatku snašli dizajnerski timovi, ovaj puta sastavljeni od braće i sestara!

 


U InDizajn se vratio omiljeni prilog Dizajner na jedan dan! U njemu naši gledatelji, koji su se prijavili na natječaj i osvojili ga, pokazuju svoje umijeće i spretnost u uređivanju interijera prema zadataku kojeg su dobili od dizajnerice Mirjane Mikulec. Natjecateljima je u uređenju na raspolaganju kompletan asortiman Lesnine, a u zadatku im pomažu partneri koje su sami odabrali. Ovaj puta kombinacija parova je uistinu posebna!

Naime, u prvom ovosezonskom dizajnerskom dvoboju snage su odmjeravali bratsko-sestrinski timovi. Sestre Lora i Sara stigle su iz Bjelovara. Odlično se slažu i već na početku su istaknule kako vjeruju da je upravo to recept za pobjedu, ali su im na putu do tog cilja stajali Zagrepčani Alka i Jakša, sestra i brat.

Pogledajte kako su odgovorili na zadatak uređenja kutka za čitanje te u video prilogu saznajte koji je par, prema Mirjaninom sudu, bio bolji.


ALKA & JAKŠA

 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

LORA & SARA

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari