SITNI ALI BITNI Pet saveznika svake dobro opremljene kupaonice

U opremanju kupaonice najmanje pažnje poklanjamo sitnim praktičnim detaljima bez kojih su ove prostorije nezamislive. A njihova kvaliteta kao i dizajn uvelike doprinose trajnosti kupaonice kao i cjelokupnom dojmu

 

 

KANALICE ZA ODVODNJU

Ovi neprimjetni saveznici lijepih kupaonica omogućavaju nam neprekinut pod i bolju estetiku, ali i neopterećen izgled prostorije. Možete ih odabrati u raznim dimenzijama i pokrovima, pa tako nema sumnje da ćete pronaći baš onu koja će savršeno odgovarati kupaonici.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

VODOKOTLIĆI I TIPKALA

Tu su i ugradbeni vodokotlići kojih se mnogi još uvijek boje misleći da ih je teško popraviti. Straha nema, današnji se ugradbeni vodokotlići jednostavno popravljaju, nema potrebe za rušenjem zida. Na vama je samo da odaberete tipkalo za ispiranje po želji.

Tipkala TECE dolaze u velikom broju boja, materijala, pa čak i funkcija, tako da imate mogućnost potpuno ga uskladiti s drugim elementima, a isto tako, dobivamo zgodno mjesto za odlaganje manjih ukrasa ili drugih stvari. To je posebno korisno u malim kupaonicama.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

PODNO GRIJANJE

Treći saveznik lijepih i funkcionalnih kupaonica je podno grijanje. Osiguravaju udobnost pod stopalima, osobito u hladnijim mjesecima, a olakšat će održavanje kupaonice bržim sušenjem poda.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

TERMOSTATI

Vizualnom dojmu pridonose i moderni i dizajnerski zidni termostati koji se ne moraju montirati na skrivena mjesta, i estetski su usklađeni s kupaonicom.

 

Foto: TECE

 

RAZDJELNI ORMARIĆI

Isto vrijedi i za razdjelne ormariće za centralno grijanje koji se sada može postaviti bilo gdje u stanu.

Nadamo se da su vam ovi savjeti pomogli i da ćete ih u renoviranju kupaonice svakako iskoristiti.

https://youtu.be/MyRM9QXn0LA

Komentari