Nemojte da vaš hodnik čeka bolje dane: unesite napokon malo stila i svježine u njega

Iako je to prva prostorija koju vidimo kada uđemo u nečiji dom, i tako stvaramo dojam o ostatku prostora, uređenje hodnika uvijek ostavljamo za neke bolje dane. I tako godinama ovaj prostor ostaje samo prolaz i ostava za jakne i cipele

 

Kuhinja, kupaonica, boravak i kupaonica su nam prioriteti u uređenju prostora. Čak i kada angažiramo dizajnera da nam uredi životni prostor, hodnik ne uključujemo u taj projekt, smatrajući da to možemo i sami. No, obično se toga nikada ne prihvatimo pa hodnik i godinama čeka na bolje dane. To je prva prostorija kada ulazimo u neki interijer, i već tu stvaramo dojmove o ostatku prostora.

I kada krenemo u uređenje, shvatimo kako to baš i nije jednostavna misija jer je hodnik prostor koji često pati od nedostatka svjetla, kvadrata… Nekada je hodnik tako uzak ili pak mali da u njega jedva stane vješalica ili mini ormarić za cipele. No, i tada je potrebno osmisliti njegovo uređenje – boju zidova i namještaja, detalje na zidovima, rasvjetu… i povezati ga stilski s ostatkom prostora.

Što sve trebate znati prilikom uređenja hodnika i na što obratiti pažnju, saznajte u našem video prilogu u kojem smo osmislili izgled jednog hodnika u starom građanskom stanu.

 

 

InDizajn

 

InDizajn

 

 

InDizajn
Komentari