Brzi makeover sobe kao divno iznenađenje za 18. rođendan tinejdžeru iz Siska

Tinejdžerska soba jedina je ostala nedovršena od svih prostorija u obiteljskoj kući u Sisku. Nagradni makeover Iznenadi me pomogao je da se takvo stanje promijeni i da mladi vlasnik napokon ima lijepu i stilski usklađenu sobu, prilagođenu svome uzrastu

 

Mama Lidija Takač iz Siska prijavila je na nagradni natječaj Iznenadi me sobu svoga sina s čijim izgledom nije nimalo zadovoljna. Osim što su stari i dotrajali, različiti komadi namještaja, naročito glomazni ormari, čine vrlo neskladnu cjelinu koja odiše hladnoćom i monotonijom. “Sinova soba je jedina koja je ostala nedovršena u kući i čini mi se sterilna i hladna. Rado bih da joj konačno damo “ono nešto”, ističe gospođa Lidija.

Dok je ona na poslu, tim Mirjane Mikulec pobrinuo se da mladićeva soba napokon dobije novo lice i bude pravo iznenađenje za njegov skori 18. rođendan. S obzirom na spol i godine, birane su sivo-plave nijanse zidova, ali i namještaja – novog ležaja, naslonjača, ormara i stolića. Kako bi se razbila monotonija, stavljene su dvije nijanse boje na zid te detalji u vidu srebrnog sata i plakata s crnim okvirima, što su dobrodošli stilski akcenti. Cijelu priču uokvirio je sivi tepih s tirkiznim geometrijskim uzorkom.

 

Pogledajte u video prilogu kako je tekao makeover mladićeve sobe!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari