Zagrebački stan koji je vlasnica, velika zaljubljenica u interijere, sama uredila

Velika nam je radost i zadovoljstvo kada možemo pokazati interijere naših gledatelja i čitatelja koji vole dizajn i uređenje te se samo prihvate osmišljavanja svoga doma. Oduševio nas je jedan takav stan, prava mala oaza estetike i profinjenosti

 

Zagrepčanka Iva Celio Cega odlučila je gledateljima emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec otvoriti vrata svoga stana koji je sama uredila te im pokazala kako je osmislila dnevnu zonu i dječju sobu. Kako izgleda njezino malo carstvo estetike, možete pogledati u videu, ali i fotogaleriji, koju je Iva dodatno priredila.

Iva je velika zaljubljenica u interijere i neprestano unosi izmjene u svoj životni prostor, u kojem će vas oduševiti prozračnost i elegancija, zanimljivi detalji, kombiniranje neutralnih nijansa s jarkim akcentima u boji fuksije, tirkiznoj te ružičastoj. Ulazna vrata odmah vode u dnevnu zona koja je otvoren prostor sastavljen od kuhinje, boravka i blagovanja.

Iva nam je pokazala i kako je smeđu kuhinju koju je zatekla u stanu prilagodila ostatku prostora koji je u svijetlim nijansama i nadahnut skandinavskim stilom. Poveznica kuhinje i ostatka prostora jest smeđi stol za blagovanje te bakrena visilica iznad njega. U boravku pažnju plijeni baš svaki komad namještaja i detalj, a nekim će najviše zapasti za oko efektni zid pobojan u tamnosivu. Na tako tamnoj pozadini detalji još više dolaze do izražaja. Posebnost stana su i uokvireni crteži i slike koje je vlasnica sama izradila.

Soba za vlasničinu četverogodišnju kćer izvrsno je izbalansirana u bojama – na bijelu podlogu slažu se akcenti u ružičastoj i sivoj. Usto, ova soba je pravi primjer kako u malo kvadrata možemo stvoriti funkcionalan i ugodan prostor.

 

 

Komentari