Kako smo stvarali modernu kuhinju i blagovanje za četveročlanu obitelj

Obitelj iz Zagreba poželjela je novu kuhinju i na prijedlog dizajnerice Mirjane Mikulec odlučila se za otporne materijale kuhinjskih fronti čije vrijeme tek dolazi. Saznajte u video prilogu o kakvim materijalima je riječ!

Iako je i stara kuhinja bila u dobrom stanju, četveročlana obitelj odlučila je zamijeniti je novom, koja bi u potpunosti odgovarala njihovim potrebama. Budući da je kuhinja povezana s blagovanjem u jedan prostor, i ovaj prostor je doživio preuređenje. Nova verzija kuhinje trebala je donijeti više prostora za odlaganje, odnosno vlasnici su željeli da se bolje iskoristi prostor i da on izgleda svjetlije i otvorenije. Usto, nova kuhinja i blagovanje bolje su se stilski uklopili u ostatak stana, te sada čini skladniju cjelinu.

Dizajnerica Mirjana Mikulec sa svojim timom odabrala je bijelu boju kuhinje i blagovanja kao dominantnu, uz dodatke sivih, smeđih i bež tonova u vidu akcenata. Kako obitelj ima dvoje male djece i kuhinja je prostor koji se intenzivno koristi, dizajnerica je vlasnicima predložila nove, revolucionarne i ultraizdržljive, otporne materijale – pet mat, feniks i setu od kojih su načinjene fronte i otok.

Više informacija o ovom projektu možete saznati u video prilogu!

 

InDizajn

 

InDizajn
Komentari