BRZI MAKEOVER: modernije i ljepše lice blagovaonice u domu peteročlane obitelji

InDizajn zaputio se u Rijeku, u dom gospođe Marike. Ona je na nagradni natječaj prijavila svoju blagovaonicu kojoj je trebalo osvježenje i bolji stol, za kojim će biti dovoljno mjesta za peteročlanu obitelj

 

 

Gospođa Marika iz Rijeke prijavila je svoju blagovaonicu na nagradni natječaj Iznenadi me i osvojila brzi makeover. Unutar ograničenog vremena InDizajn tim je uz pomoć Meblo Tradea obnovio izgled blagovaonice koju koristi Marikina peteročlana obitelj.


PRIJE

Godine korištenje učinile su svoje – blagovaonica izgleda pomalo zastarjelo i treba joj osvježenje u vidu modernijeg i funkcionalnijeg stola, stolica, tepiha i nekoliko detalja. Kako se blagovaonica nalazi u sklopu boravka, bilo je potrebno njezino novi izgled uskladiti s ostatkom prostora.

Foto: InDizajn

 

POSLIJE

Makeover je počeo novom bojom na zidovima te na ulaznim vratima. Jedan od zidova na koji se naslanja blagovaonica ukrašen je tapetama s diskretnom, ali vrlo efektnom reljefnom površinom. Tapete su tako postale glavni stilski element koji je unio eleganciju i dinamiku. Antracit boja na vratima povezala se s namještajem u prostoriji.

Mirjana Mikulec odlučila se za blagovaonski stol koji se može razvući kako bi svi članovi obitelji mogli nesmetano uživati u druženju i zajedničkim obrocima.

Foto: InDizajn

“Nasuprot tapeti s blagim ornamentom birali smo tamni namještaj jednostavnih linija. Udobnost smo naglasili tepihom, a priču upotpunili detaljima i biljem”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

Kako je teklo preuređenje obiteljske blagovaonice, pogledajte u video prilogu!

 

Foto: InDizajn

 

Komentari