MEKI, KVALITETNI I S POTPISOM: dizajnerica Mirjana Mikulec ima novu liniju ručnika

Studio Mirjane Mikulec nudi svojim pratiteljima i proizvode za dom, između ostaloga i meke i kvalitetna ručnike atraktivnog dizajna. Pogledajte novu liniju ručnika geometrijskog uzorka koji dolaze u četiri boje!

 

 


Tekstil je nezaobilazan element svakog doma, bez obzira na to govorimo li o posteljini, tepisima, zavjesama ili dekama i ručnicima. Upravo zato već drugu godinu zaredom s domaćom tvrtkom Wimax dizajnerica Mirjana Mikulec razvija vlastitu liniju ručnika.

Prva linija kupaonskih ručnika izrađena je u dezenu francuskog veza u bojama koje su te sezone bile najpopularnije, a za novu liniju, koja je svjetlo dana ugledala nedavno, razvoj je trajao nešto kraće, jer se steklo iskustvo prethodnom suradnjom.

InDizajn

“Ovoga puta, odluka je pala na geometrijski uzorak manjih rombova u četiri različite boje. To je vječna bijela koju još uvijek većina najčešće bira kad je riječ o kupaonskim ručnicima. Druga boja je plava koja je u prošloj godini bili najpopularnija i najveći vas broj se odlučio upravo za ovu boju. Sivu smo dodali za sve klasičare koja se, kao i bijela, uklapa u svaki prostor, te oker za one najhrabrije koji vole da detalji ostavljaju upečatljiv dojam”, objasnila je dizajnerica.

InDizajn

O samoj kvaliteti proizvodnje reći će nam više stručnjaci iz Wimaxa.

“I ovog puta ručnici su izrađeni od 100 posto pamuka. Dvožilnog su tkanja što im daje iznimnu čvrstoću čime smo dobili jako kvalitetan i dugotrajan proizvod. Kako bismo pokrili sve potrebe u kupaonici, ručnici dolaze u tri dimenzije – mali koji se koristi kao ručnik za lice i ruke, srednji koji je najtraženiji, te najveći koji se koristi za tuširanje u dimenziji 70×130 cm”, naglasila je Matea Lucović iz Wimaxa.

InDizajn

“Nadam se da smo ponudili dovoljno široku paletu boja i dimenzija kako biste pronašli idealne za sebe. Obratite pozornost na izgled svoje kupaonice i uskladite boju ručnika s njom ili svakom članu obitelji dodijeliti njegovu boju”, poručuje za kraj dizajnerica.

InDizajn

Komentari