Novi dnevni boravak dobio je izgled kakav zaslužuje i u potpunosti oduševio vlasnicu Moniku

Gledateljica Monika iz Siska osvojila je na nagradnom natječaju Iznenadi me preuređenje dnevnog boravka koji je imao stari tepih i garnituru za sjedenje te je patio od nedostatka detalja i boja

 

 

Monika iz Siska prijavila je na nagradni natječaj Iznenadi me svoj dnevni boravak, čijim izgledom nije bila nimalo zadovoljna. Ona je s obitelji nedavno uselila u svoj dom i zaslužuje lijep novi početak. Zato je bilo potrebno maknuti staru garnituru i tepih koje vlasnica više ne želi imati u stanu te učiniti prostor zanimljivom i privlačnom estetskom cjelinom.

 

PRIJE

FOTO: MARKO CINDRIĆ

Pored stare garniture koja se nikako nije uklapala u prostor, ono što je predstavljalo najveći problem su prazni zidovi, pa je prostor djelovao nedovršen.

Nakon pomnog planiranja, dizajnerica Mirjana Mikulec odabrala je u Meblo Tradeu  potreban namještaj kako bi neuređeni dnevni boravak dobio novi namještaj i detalje te funkciju kakvu i zaslužuje – ugodno mjesto za odmor i druženje.

FOTO: MARKO CINDRIĆ

 


POSLIJE

FOTO: MARKO CINDRIĆ

Boje su u ovom preuređenju odigrale glavnu ulogu. Da zidovi ne bi bili prazni odabrana je kombinacija zelene i dva ružičasta tona dok je zid iza televizora obojen u nestandardnu crnu boju. Zahvaljujući igri bojama nikakvi dodatni detalji nisu bili potrebni.

Stara garnitura zamijenjena je sofom u nježnoj nijansi. Kako je ostalo mjesta u boravku, tako je odabrana i fotelja u neutralnom tonu i mali tabure. Tepih je svojim nijansama povezao prostor u skladnu cjelinu. Neki komadi namještaja zaslužuju drugu šansu. Zato je odluka pala da stolić ostane i kada dođe novi namještaj.

 

FOTO: MARKO CINDRIĆ

Kako je prošlo preuređenje i kakvu je reakciju na novi dnevni boravak imala Monika, pogledajte u videu.

 

Komentari