NAGRADNO PREUREĐENJE: InDizajn iznenadio je gospodina Zlatka novom blagovaonicom

U suradnji s Meblo Tradeom ekipa InDizajna i u novoj, 19. sezoni, nastavlja s nagradnim makeoverom u kojima gledateljima preuređuje jednu prostoriju u domu. Kako je protekao makeover blagovaonice gospodina Zlatka, pogledajte u nastavku!

 

 

U novoj sezoni InDizajna InDizajn će u suradnji s Meblo Tradeom urediti prostore devetero gledatelja. Oni su na našem natječaju Iznenadi me osvojili nagradno preuređenje jedne prostorije u svome domu.

 


PRIJE

Sezonu besplatnih preuređenja otvara gospodin Zlatko Cegledi koji je na natječaj prijavio blagovaonicu koja je pirlično zastarjela i pomalo bezlična pa bi joj osvježenje itekako dobro došlo. Vlasnik prizanje da se zasitio izgleda svoje blagovaonice, a i htio bi iznenaditi suprugu jer im je uskoro jubilarna godišnjica braka.

 

Foto: Marko Cindrić

POSLIJE

Kako bi se unijela željena promjena u prostor, bilo je potrebno zamijeniti namještaj i osvježiti zidove. Budući da je riječ o potkrovlju u kojem nema previše prirodnog svjetla, odabrani su svjetliji komadi namještaja u sivim nijansama. Tako se dobio svjetliji prostor, a taj dojam je potpomognut novom bijelom bojom na zidovima.

Na taj način prostor izgleda i prostranije, a do izražaja će doći odabrani elementi koji su smješteni u prostor blagovanja – stol i stolice te tepih. Kako je blagovaonica dio otvorenog dnevnog prostora koji čine još boravak i kuhinja, odabir namještaja trebao je biti stilom, dizajnom i bojama usklađen s ostatkom dnene zone.

 

Foto: Marko Cindrić

 

Foto: Marko Cindrić

Kako je teklo preuređenje, pogledajte u video prilogu!

Komentari