UREĐENJE PREDSOBLJA: evo kako su se ‘dizajnerice na jedan dan’ snašle u svome zadatku

U posljednjoj epizodi 18. sezone InDizajna svekrva i snaha natjecale su se protiv prijateljica Majde i Ane. Kako su odgovorile na zadatak uređenja hodnika te koji je tim bio bolji, pogledajte u video prilogu!

Prilozi Dizajner na jedan dan spadaju u jedne od popularnijih u emisiji InDizajn s Mirjanom Mikulec. Najveći razlog krije se u činjenici da je prilog natjecateljskog karaktera, a glavni protagonisti amateri u uređivanju interijera, U njemu se naši gledatelji i čitatelji, ljubitelji interijera prijavljuju kako bi pokazali svoje umijeće, ali i snalažljivost u uređenju interijera na određeni zadatak.

 

Foto: InDizajn

U posljednjoj epizodi prošle, 18. sezone InDizajna zadatak je bio uređenje predsoblja, a natjecateljske timove čine svekrva i snaha Snježana Hranić i Petra Tarodi iz Varaždina te prijateljice iz Istre Majda Milevoj Klapčić i Ana Dundara Pajić.

Pogledajte kako su natjecateljice odgovorile na zadatak koji je trebalo ispuniti unutar dva sata i s asortimanom iz Lesnine te koji tim je, prema sudu Mirjane Mikulec bio bolji.


 

MAJDA I ANA

Foto: InDizajn

 


SNJEŽANA & PETRA

 

Foto: InDizajn

 

 

Komentari