PRAVO PROLJETNO OSVJEŽENJE: evo najefektnijeg i najbržeg makeovera u spavaćoj sobi

Vrijeme je za proljetni makeover doma! I ne zaboravite pritom na spavaću sobu, koja jedva čeka novi izgled. Imamo detalj za jednostavno, brzo i efektno osvježenje koje će trajati godinama.

 


Kada ste posljednji put unijeli promjene u svoju spavaću sobu? Možda je proljeće pravo vrijeme da se posvetite izgledu prostorije u domu, koja je uvijek na dnu liste prioriteta kada je uređenje u pitanju. Mi vam predlažemo posteljinu – jednostavan a moćan detalj koji će vam služiti godinama.

Uz to što stvara osjećaj ugode, topline i opuštenosti, nova posteljina je detalj koji omogućava najefektniji i najbrži makeover u najintimnijoj zoni našega doma, spavaćoj sobi.

Budući da je u izravnom doticaju s tijelom, jako je važno birati posteljinu od sigurnih prirodnih materijala. U Tvornici tekstila Trgovišće naglasak stavljaju upravo na pamuk provjerene kvalitete od kojeg proizvode pređu, a zatim je tkaju i šivaju posteljinu.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“U našoj tvornici u Trgovišću dizajniramo, tkamo i šivamo posteljinu koja je nježna prema koži i prirodi. Posteljinu koja je ugodna na dodir i godinama ostaje ista. Naša Merla se jednostavno i lako održava,  te će i nakon 250 ciklusa pranja i sušenja izgledati isto kao prvog dana, što je potvrđeno testom Tekstilno-tehnološkog fakulteta”, otkrio nam je Mario Popić, direktor Tvornice tekstila Trgovišće.

Posteljina se boji ekološkim bojilima koja ne sadrže štetne sastojke i čuvaju okoliš.

“Kod stvaranja novog brenda MERLA (@merla_home) željeli smo ponuditi i novi koncept kupnje posteljine. Zato u našem novom specijaliziranom prostoru u Teslinoj ulici u Zagrebu sve proizvode u pojedinačnim, održivim pakiranjima pa jednostavno i lako sami slažete svoj set”, ističe Mario Popić.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Kada birate posteljinu, vodite računa o bojama i stilu uređenja vaše spavaće sobe. Razmislite o vrsti tkanina koje želite imati u domu, želite li slijediti trendove ili pak koristiti bezvremenska rješenja s kojima ne možete pogriješiti.

 

 

Komentari