Nema straha od crne, pa čak ni u kupaonicama: upoznajte “tamne” komade koji će vas oboriti s nogu

Crna boja u interijere uvijek unosi notu elegancije i luksuza, odgovara svim kombinacijama i stilovima, a novi materijali omogućuju nam lako održavanje pa više nema straha od nje, čak ni u kupaonicama.

 

 

Pri osmišljavanju kupaonskih prostora obično se kreće od keramike, a zatim se s njom usklađuju sanitarije, slavine i ostali kupaonski elementi. I dok se do sada izbor uglavnom svodio na metalizirane slavine i bijele sanitarije, trendovi se polako mijenjaju.

“Od potpuno crnih sanitarija koje možete uklopiti u apsolutno svaku kupaonicu, do manjih elemenata koje prostoru daju toliko željenu elegantnu notu. Crna je baš kao i bijela klasična i svestrana, na vama je samo da odlučite u kojoj je mjeri želite u prostoru”, kaže dizajnerica Mirjana Mikulec.

Ako niste dovoljno hrabri da odaberete kompletnu kupaonicu u tamnim nijansama krenite s tek nekoliko važnih elemenata u crnoj. U tvrtki Nord potvrdili su nam kako u skladu s najnovijim trendovima, kupci sve češće biraju upravo crne elemente pri opremanju kupaonice.

 

Foto: Nord Produkt

“Kupci su često zabrinuti da će se elementi u crnoj boji teško održavati. No, kod crnih sanitarija je posebna pažnja posvećena upravo održavanju. One su rimless – nemaju unutarnji rub pa je razina higijene u školjki optimalna. Proizvedene su od materijala koji odbija nečistoće. Visokokvalitetni materijali crnih slavina također nisu skloni taloženju kamenca”, ističu u Nordu.

Koje crne komade sanitarije u svojoj ponudi ima Nord, kao i kako povezati ostatak prostora s elementima u ovoj boji, saznajte u video prilogu.

U svakom slučaju, bitno je u ovim kombinacijama postići usklađenost te stvoriti od prostora zaokruženu cjelinu.

 

Komentari