SAVRŠENA KUPAONICA: birajte elemente koji će je učiniti funkcionalnijom ali i atraktivnijom

Kupaonica je prostor s nekoliko funkcija, a između ostaloga služi nam i kao prostor za odlaganje prljavog rublja te njegovo pranje i sušenje. Koji su noviteti u svijetu perilica rublja te kako možete pravim odabirom doprinjeti i estetici kupaonice, saznajte u nastavku!

 


Pri opremanju kupaonice pozornost pridajemo ne samo estetici, nego i kvaliteti aparata kojima je opremamo. A najbolje bi bilo, dakako, spojiti oboje.

Perilica rublja nužna je u kućanstvu i  idealno bi bilo smjestiti je u kupaonicu. Uz to što služe svrsi, perilice danas suvremenim dizajnom i različitim stilovima, podižu estetiku kupaonskog prostora. Upravo jedan takav model dolazi iz Samsunga.

“Zahvaljujući suvremenom dizajnu, novi model perilice rublja s vanjskim zaslonom koji je potpuno promijenjen i očišćen od suvišnih informacija koje su zbunjivale potrošače, odgovarat će gotovo svakom stilu kupaonice”, rekla nam je Lidija Fabek Stanković iz Samsunga.

Foto: Screenshot InDizajn

Mnogima i dalje ispred estetike kućanskih aparata stoje funkcionalnost, učinkovitost i ušteda vremena. Zahvaljujući AI tehnologiji, ova perilica pamti najčešće korištene programe i predlaže ih korisniku.

“Ako ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, AddWash tehnologija omogućuje vam jednostavno i brzo ubacivanje dodatnih količina odjeće ili deterdženta nakon što je ciklus pranja već započeo. Zahvaljujući Eco Bubble tehnologiji, čišćenje, odnosno pranje je učinkovito i pri niskim temperaturama, a kada je aktivirana QuickDrive tehnologija, vrijeme pranja rublja smanjuje se za 50%2”, otkriva Fabek Stanković.

 

Foto: Screenshot InDizajn

Suvremeni dizajn ove perilice i atraktivna kombinacija crne i bijele boje dobro će se uklopiti u gotovo svaku kupaonicu.

 

 

Komentari