OSVJEŽENJE DJEČJE SOBE NOVOM BOJOM: motivima koje voli razveselite svoga mališana

Obnova zidova u dječjoj sobi uvijek je dobra ideja za makeover – nova boja donijet će osvježenje i uljepšati prostor, a time ćete riješiti i problem mrlja i drugih oštećenja

 

 


Ako ste razmišljali o preuređenju dječje sobe, a niste spremni na velike izdatke i građevinske radove, tada je nova boja na zidovima idealan prijedlog. Tako ćete obnoviti površine koje baš u dječjim sobama znaju biti pohabane, oštećene, prekrivene mrljama i dječjim crtežima….

Nina i Megi iz Texa će nam pokazati kako korak po korak sami možete obnoviti zidove u dječjoj sobi i kako se odvažiti i poigrati bojama i motivima te prostoru dati  potpuno novi izgled.

S obzirom na to da je vlasnik sobe koja se obnavlja dječak koji voli vožnju biciklom i planine, Nina i Megi odlučile su napraviti motive koji će ga razveseliti.

Foto: Marko Cindrić

“Kako bi iscrtali planine koristili smo se debljom i užom Texo krep trakom, a dodatno smo zaštitili podove i dijelove zida koji se nisu bojali. Zid smo uljepšali suncem, a nismo zaboravili niti bicikle koji će zaokružiti ovu lijepu priču”, otkriva Nina.

Za bojanje je korištena Dulux easycare unutarnja visoko periva mat zidna boja, otporna na mrlje. Ova vrsta boje idealna je ne samo za obitelji s djecom nego i za osobe s kućnim ljubimcima, za vrtiće, škole, ugostiteljske objekte.

Vrhovi planina i sunce su obojani Dulux easycare testerom jer je manja površina, a kako ima iste karakteristike kao i boja nema bojazni  da neće ispasti dobro.

 

Foto: Marko Cindrić

“Zahvaljujući kvaliteti i otpornosti Dulux Easycare boju je nakon potpunog sušenja moguće održavati svim standardnim sredstvima za čišćenje. Možete biti sigurni da ćete mrlje poput soka, čokolade, vode, kave i sl. moći očistiti vlažnom krpom s ili bez sredstva, a pritom se boja neće oštetiti”, ističe Nina te dodaje:

“Iako je ovo bilo nešto zahtjevnije bojenje od klasičnog, sigurni smo da će se ono što smo napravili svidjeti našem malenom prijatelju!”.

U video prilogu pogledajte detaljnije upute za bojanje!

 

Komentari