BLAGOVAONICA INSPIRIRANA PRIRODOM: pogledajte kako su se u ovom zadatku snašli dizajnerski parovi

Ovoga puta u dizajnerskom okršaju našle su se dvije prijateljice s Filipina, Jen i Marivel te dvije Čakovčanke, Emina i Sara. Tko je, prema sudu Mirjane Mikulec bio bolji u zadatku uređenja boravka blagovaonice inspirirane prirodom, saznajte u nastavku

 

 

Blagovaonice se načelno čine vrlo jednostavne za uređenje, budući da su to manje prostorije, nerijetko u sklopu kuhinje koje trebaju dva osnovna elementa – stol i stolice. No, obično se, kada krene osmišljavanje, pokaže drugačije. Naročito ako prostor ima neke svoje specifičnosti ili on mora biti u određenom stilu. Upravo u to se možemo uvjeriti na primjeru posljednjeg dizajnerskog dvoboja iz emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec. Dizajnerski parovi dobili su zadatak uređenja blagovaonice inspirirane prirodom, a na raspolaganju im je bio kompletan asortiman Lesnine XXXL.

Prijateljice Jen i Marivel, Filipinke koje trenutno žive u Puli su s oduševljenjem reagirale na zadatak budući da dolaze iz kulture gdje se jako cijeni drvo i gdje je priroda naglašeno prisutna u interijerima. Hoće li one, prema sudu Mirjane Mikulec, bolje odgovoriti na svoj zadatak, ili buduće šogorice Emina i Sara, koje su same dizajnirale svoje domove u Čakovcu, pogledajte u nastavku!

 

 

EMINA & SARA

InDizajn

 

JEN & MARIVEL

InDizajn

Komentari