Biljanina kupaonica više nema problem s prskanjem vode i stvaranjem vlage

Gledateljici Biljani tim Mirjane Mikulec pomogao je riješiti problem prskanja vode tuša po ostatku kupaonskog prostora, budući da kada nema zaštitu. A nedostaju još i neki elementi da bi prostorija bila potpuno funkcionalna…

 

 

Svi imamo u svome domu prostorija koje godinama čekaju još neke elemente da bi bili opremljeni do kraja. Takav je slučaj i s Biljaninom kupaonicom koja od useljenja pati od nekoliko nedostataka. Oni su se pokazali tek kada je vlasnica počela živjeti u prostoru. Primjerice, tuš koji prska vodu po cijelom kupaonskom prostoru budući da kada nema nikakve zaštite. Tako se stvara nepotrebna vlaga te je nakon svakog tuširanja potrebno temeljito brisanje podova. Stoga je bilo potrebno staviti pregradu te dodati nekoliko stvari da bi kupaonica bila posve funkcionalna.

“Problem se ne čini velik, ali kod tuširanja je jako vidljiv. Staklena pregradna vrata su odlično i dugovječno rješenje jer zavjese, uz to što se često moraju mijenjati, nisu baš privlačne ako se stavljaju na kadu. Uz pregradu, kupaonicu ćemo osvježiti s još nekoliko elemenata poput ogledala i galanterije – držača za sapun i četkicu te mini police”, otkriva Mirjana Mikulec koja je u Bauhausu odabrala sve potrebno za uređenje kupaonice.

Neutralna staklena pregrada i ogledalo jednostavnog dizajna s ugrađenom rasvjetom j sasvim su se uklopili u minimalistički dizajn kupaonice.

Sad kad je staklena pregrada montirana, prskanje vode vlasnici više neće stvarati probleme. Ogledalo i rasvjeta upotpunili su prostor i kupaonica je dobila lijep konačni izgled!

 

PRIJE

InDizajn

POSLIJE

 

InDizajn

 

Komentari