Dizajnerski dvoboj: slatki zadatak za naše dizajnere na jedan dan

Dizajneri na jedan dobili su u zadatak uređenje dječje sobe. Pred natjecateljskim parovima je svega dva sata vremena i asortiman Lesnine XXXL na raspolaganju. Pogledajte kako se su snašli u dizajnerskom dvoboju sestre Maja i Gabrijela te prijatelji Dorotea i Marko

 

 

Prilog Dizajner na jedan dan u novoj, 16. sezoni InDizajna s Mirjanom Mikulec doživio je mali makeover. Umjesto dva natjecatelja, sada ih je četvero, a podijeljeni su u dva tima. Svaki tim ima i svoga kapetana. Ovoga puta svoje umijeće dizajniranja interijera pokazat će sestre Gabrijela i Maja iz Zaprešića te prijatelji i plesni partneri Dorotea i Marko iz Zagreba.

Zadatak koji im je Mirjana Mikulec dodijelila nije nimalo lak. Dječje sobe spadaju u slatki, ali i poseban zadatak za svakoga roditelja. Na početku se uređenje čini vrlo jednostavno, no, prostor namjenjen djeci mora zadovoljiti niz kriterija. Dorotea i Marko bili su iznenađeni zadatkom, ponajviše zbog toga što nemaju djecu. No, nisu se dali smesti.

“Ali ćemo rasturiti“, zaključila je optimistično Dorota, a s njom se složio i Marko. Drugi par, naročito Maja, jer je i sama majka, bio je sretan zadatkom.

“Meni je ovo generalna proba za uređenje sobe za moju djevojčicu”, otkrila je Maja.

Tko se bolje snašao u uređenju sobe za dijete od 0 do dvije godine, pogledajte u video prilogu!

 

 

MAJA & GABRIJELA

InDizajn

 

DOROTEA & MARKO

InDizajn

Komentari