MODERNE, PRAKTIČNE I LIJEPE: upoznajte blok kuhinje by Mirjana Mikulec & Nord Produkt

Blok kuhinje sve su popularniji model jer su idealne za male interijere, vikendice, apartmane, ali i za sve one prostore koji nemaju potrebu za velikom kuhinjom. Upoznajte se s novim modelima takvih kuhinja koje je Mirjana Mikulec osmislila u suradnji s našom poznatom tvornicom Nord

 

 

 

Za većinu nas kuhinja je najdraži kutak u domu i mjesto gdje provodimo najviše vremena pa je, pored funkcionalnosti i praktičnosti, njezin izgled i dizajn itekako bitan. Dizajnerica Mirjana Mikulec u suradnji s tvornicom Nord kreirala je kuhinju koja bi bila odgovor na sve ove, ali i druge potrebe u najdražoj prostoriji u domu. Riječ je o kompaktnoj i stilski efektnoj blok kuhinji koja ima sve potrebno!

Blok kuhinje su vrlo praktično rješenje za koje se najčešće odlučuju vlasnici malih stanova koji žele maksimalnu funkcionalnost u malo kvadrata. No, one su i odgovor za sve druge vrste interijera – urede, apartmane, kuće za odmor, studentske stanove kao i za sve one prostore koji nemaju potrebu za velikom kuhinjom ili žele jednostavno iskoristiti svaki centimetar prostora.

Idejno rješenje: Mirjana Mikulec interijeri

Nord Produkt i studio Mirjane Mikulec osmislili su ovu blok kuhinju u 11 različitih dekora koje se mogu prilagoditi svakom stilu uređenja.

“Visokokvalitetni materijali, dobro iskorišten prostor i maksimalna funkcionalnost glavne su karakteristike Nord blok kuhinje. No, ovdje nije riječ samo o praktičnom rješenju za male prostore, već se radi o vrhunskom dizajnerskom proizvodu koji funkcionira kao samostojeći ormar i ističe osobnost interijera”, istaknula je Andreja Hanžek iz Nord Produkta.

“Linija kuhinja koju smo dizajnirali za Nord Produkt prije svega je vrlo jednostavnih i čistih linija što je čini bezvremenskom. Paleta boja i dekora kombinirana je tako da zaista svatko može pronaći nešto za sebe. Od odvažnih tamnih nijansi crvene i zelene pa sve do bezvremenskih bijelih i sivih varijanti”, dodala je Mirjana Mikulec.

Idejno rješenje: Mirjana Mikulec interijeri

Svi su elementi prilagodljivi pa se tako primjerice kolona s policama može vrlo jednostavno transformirati u prostor za hladnjak, dok se donji element s klasičnim vratima može pretvoriti u prostor s ugradbenom perilicom koja se skriva iza ukrasne fronte.

Kako izgleda Nord Produkt kuhinja by Mirjana Mikulec u svih 11 varijanti, pogledajte u video prilogu!

 

 

 

Komentari