NOVO RUHO BLAGOVAONICE: šesteročlana obitelj napokon ima dovoljno mjesta za stolom

Irena iz Donje Zeline prijavila je nagradni natječaj Iznenadi me svoju blagovaonicu koja je kombinacija starog i novog. Stari namještaj – stol i stolice posve je dotrajao te ne zadovoljava potrebe šesteročlane obitelji

 


InDizajn tim nastavlja s uređenjem životnih prostora naših gledatelja. Među brojnim prijavama našla se i ona Irene Kovačić iz Donje Zeline kojoj je prijeko potrebno preuređenje blagovaonice.

Nakon što je žiri InDizajna odabrao Irenu i preuređenje njezine blagovaonice te nakon priprema, koje su uključivale nabavku namještaja i detalja u Meblo Tradeu, Mirjana Mikulec uputila se sa svojim timom u Donju Zelinu. Irenina kuća je u izgradnji, a blagovaonica je ispunjena starim i novim komadima namještaja, od kojih ovi starijeg datuma ne ispunjavaju potrebe obitelji.

Naime, blagovaonica obitelji Kovačić premalena je i dotrajala. Stari stol je premalen, a stolci rasklimani te nisu prikladni za obiteljska blagovanja.

Foto: Marko Cindrić

Prije nego se krenulo na završno uređenje zidova dekoracijama, potrebno ih je bilo osvježiti bijelom bojom. Na bijelu podlogu nanesen je sivi uzorak nastao nanošenjem spužbe umočene u boju. Tako se akcentni zid razigrao te je podigao sam izgled blagovaonice. Pored toga, sada bijela komoda više dolazi do izražaja.

Stari blagovaonski stol i stolci zamijenjeni su novima, a novi model stola ovalnoga okvira dovoljno je velik za šesteročlanu obitelj. Stolu maslinasto-sive boje pridružene su udobne crne stolice suvremenog izgleda.

Foto: Marko Cindrić

“Kako smo često prikazivali velike promjene pomoću tapeta, ovog puta smo se odvažili i u nekoliko jednostavnih koraka napravili zanimljiv zid. Ako pomno birate boje za zid, možete ih odlično povezati s namještajem. U ovom slučaju koristili smo namještaj jednostavnijeg, suvremenog dizajna koji trpi raznovrsne dekoracije kojima ćete upotpuniti interijer i utopliti svoj dom”, zaključuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

 

Komentari