TAPETE: idealan način za transformiranje doma. Imamo ideje i savjete za vas.

Najpopularnija zidna dekoracija u svakom interijeru je tapeta. Ona je trend koji će trajati godinama jer ima čudesnu moć transformacije svakog prostora.


O popularnosti tapeta u interijerima ne treba puno govoriti jer gotovo pa da nema prostora u koji, na bilo koji način, nije uklopljen ovaj zidni ukras. Ipak, pri odabiru one prave potrebno je pripaziti na nekoliko stvari koje će nam otkriti Janja Pavetić koja stoji iza brenda domaćih tapeta Magis Wall.

MAGIS WALL

TAPETA TREBA BITI PRILAGOĐENA SVIM SPECIFIČNOSTIMA PROSTORA

“Ima puno detalja prilikom odabira tapeta na koje bi trebalo pripaziti da rješenje na koncu bude još bolje. Bitno je da tapeta bude prilagođena prostoru. Ako imate prozore, vrata, kosine, potkrovlje, svi detalji tapete se dizajnerski mogu prilagoditi da se ništa bitno ne izreže nakon što majstor obreže viškove. Bitno je stoga napraviti detaljnu skicu svega”, objašnjava Pavetić.

PROMO FOTO MAGIS WALL

NOVO: TAPETE OTPORNE NA VLAGU, IDEALNE ZA KUPAONICE I KUHINJE

“Također, može se raznim odabirom materijala doprinijeti kvaliteti same izvedbe. Primjerice, ako želite tapete u prostoru s velikom prisutnošću vlage poput kuhinje ili kupaonice, postoje  tapeta od stakloplastike koja s hidroizolacijskim ljepilom i završnim premazom čini rješenje slično pločicama”, dodaje naša sugovornica.

MAGIS WALL

TAPETA PODIŽE POSTOJEĆI STIL I STVARA HARMONIJU U PROSTORU

Ono što je jako privlačno pri odabiru tapeta kod specijaliziranih studija, je činjenica da ju je lako prilagoditi zidu na koji se postavlja, a postoji mogućnost i kreiranja unikatnog dizajna.

“Što se dizajna tiče tu su mogućnosti doista velike, rekla bih beskonačne, jer svako je rješenje dizajnersko i svaka tapeta postaje jedno unikatno djelo prilagođeno kupcu. Primjerice, tapeta može slijediti stil koji je u prostoru. U svijetu interijera nikada nije dosadno, posebno u svijetu personaliziranih interijera gdje od svega možete napraviti malo remek djelo. Dizajnom se tapeta može uskladiti s ostatkom, čime se postiže harmonija u interijeru”, objašnjava Pavetić.

PROMO FOTO MAGIS WALL

 

Komentari