NOVI DIZAJNERSKI DVOBOJ: pogledajte koji natjecateljski tim je bolje uredio mali balkon

U prvom ovosezonskom dvoboju snage su odmjerile četiri djevojke iz Zagreba podijeljene u dva tima. Marija i Ksenija vjeruju u pobjedu, no, planove će im možda pomrsiti Karla i Ivana. Saznajte u nastavku tko je od ova dva para bolje odgovorio na zadatak!

 

 

I u novoj, 18. sezoni InDizajna gledateljima je ekipa emisije pripremila priloge Dizajner na jedan dan. U njima gledatelji koji su osvojili sudjelovanje u prilogu putem nagradnog natječaja pokazuju svoje umijeće u uređivanju interijera na zadanu temu.

Svaki natjecatelj ima i pomagača kojeg je doveo sa sobom, tako je riječ o pravom dizajnerskom dvoboju dva tima. Svaki tim treba u ograničenom vremenskom roku od dva sata osmisliti prostor s komadima iz kompletnog asortimana Lesnine.

Sezonu dvoboja otvaraju četiri Zagrepčanke: Marija Jurina, Ksenija Piščević, Karla Ožvald i Ivana Kurevija. Njihov zadatak je uređenje malog balkona, što se natjecateljima jako svidjelo. Tko je, prema sudu Mirjane Mikulec bio bolji u realizaciji mini balkona pogledajte u video prilogu!

 

 

 

IVANA & KARLA

InDizajn

 

InDizajn

 

 


MARIJA & KSENIJA

InDizajn

 

InDizajn

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VDMZiXhvlAw&feature=youtu.be

Komentari