Ovaj boravak doista je trebao promjenu: stari namještaj i prazni zidovi činili su prostoriju bezličnom

Tim Mirjane Mikulec u suradnji s Meblo Tradeom iznenadio je Kristinu iz Zagreba koja se nedavno uselila u novi stan. Na nagradni natječaj prijavila je svoj dnevni boravak koji doista treba promjenu.

 

 

Kristinin dnevni boravak trenutačno je pretrpan. Kako je riječ o potkrovnom stanu, zahvaljujući krovnim prozorima, prostorija ima dovoljno dnevne svjetlosti, no izgled narušavaju bezlični bijeli zidovi i stari, neatraktivni namještaj. Jedino što Kristina želi zadržati je stol, pa je njega tim Mirjane Mikulec uklopio u novi dizajn. Budući da su vlasnici odlučili radni dio prebaciti u drugu prostoriju, nije bilo potrebe za radnim stolom. Zahvaljujući tome stvorio se veći prostor pa će i boravak biti prozračniji.

Nakon što se zamijenila rasvjeta, krenulo se  na obnavljanje i dekoriranje zidova, a zatim na komade namještaja koji su dnevnom boravku dali novi izgled.

Dnevni boravak brzim makeoverom, u ograničenom vremenu, uspio je dobiti novi, atraktivniji izgled. Prostor je razigran jakom bojom trosjeda dok je ostatak namještaja nešto diskretniji, no sve čini modernu i skladnu cjelinu, s daškom klasike i bezvremenosti.

Kako je tekao makeover korak po korak, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari