DIVNI MATEIN DOM: u posjetu zagrebačkom stanu od 50 m2 u kojem vlasnica živi s dečkom i kućnim ljubimcima

TV ekipa InDizajna vodi nas u stan na zapadnom dijelu Zagreba u kojem živi gledateljica Matea. Stan je sama uređivala, a u nastavku pogledajte rezultat!

 


Rubrika Dizajnerski prostor u emisiji InDizajn donosi interijere koje potpisuje studio Mirjane Mikulec, ali i projekte drugih dizajnerskih studija kao i interijere koje su naši gledatelji sami uređivali.

Stan u koji vas ovaj puta vodimo uređivala je vlasnica Matea Gečević (@home_stories_), a prvi dojam je da odiše prozračnošću i toplinom čemu uvelike doprinosi neodoljiva nježno plava kuhinja u vintage stilu. Glavna inspiracija bila joj je Skandinavija, ali ima tu i utjecaja drugih stilova poput klasike a sve je upotpunjeno antiknim komadima namještaja.

Riječ je o dvosobnom stanu u kojem Matea živi s dečkom te dva četveronožna kućna ljubimca – psom i mačkom. Najveći dio stana odlazi na dnevnu zonu u kojoj su kuhinja sa šankom uvučena u nišu te dnevni boravak.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Jednostavne linije i dekor kuhinje u plavoj boji čine prostor nenametljivim i odlično se stapa s dnevnim boravkom. Posebnu pažnju u dnevnom boravku privlači orijentalni perzijski tepih stapajući se s uređenjem ostatka prostora. Iz dnevnog prostora izlazi se na prostranu terasu. S obzirom da u stanu nema blagovaonskog dijela, prostrana terasa preuzima tu ulogu tijekom toplijih mjeseci. Klupica po mjeri svakako je zvijezda vanjskog prostora.

Spavaća soba nešto je jednostavnije uređena, a pažnju plijeni uzglavlje koji je jedan od Matejinih Uradi sam projekata kojeg je napravila uz maminu pomoć.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Pogledajte u nastavku video prilog o Mateinom prekrasnom i vrlo ugodnom stanu a u galeriji nekoliko prekrasnih fotografija stana koje smo pronašli na Mateinom IG profilu @home_stories_.

Komentari