Trebate ideju? Zavirite u sedam dnevnih boravaka manjih od 20 četvornih metara

Odabrali smo sedam malih dnevnih soba kojima vas želimo nadahnuti za osmišljavanje vaše najvažnije prostorije u domu. I da vam olakšamo brigu oko toga kako sve ukomponirati u skučenu kvadraturu a da prostor bude dobro iskorišten, funkcionalan i što je jako bitno – ugodan i atraktivan

 

Dnevni boravci su prostorije u domu u kojima provodimo najviše vremena i koje najviše volimo jer se u njima opuštamo, odmaramo, družimo s ukućanima i dragim ljudima. Stoga nam je stalo da bude ugodno i ukusno namješten te da svaki kutak bude dobro iskorišten te ispunjen detaljima koji će mu dati ‘ono nešto’.

Posebna pažnja u uređenju ovog prostora je potrebna i zbog toga što je dobro isplaniran i uređen dnevni boravak zapravo svojevrsna posjetnica svakog doma od kojeg je dobro početi planiranje uređenja i ostalih prostorija.

Da bismo vam to olakšali, donosimo galeriju inspirativnih dnevnih boravaka do 20 četvornih metara za koje smo sigurni da će vam zapeti za oko ili barem pružiti smjernice za uređenje onog vlastitog. Vjerujemo da će se boravci koje predstavljamo naročito svidjeti svima onima koji vole prirodne materijale, blage nijanse sive, bijele i bež s dodacima u jarkim bojama te žele da njihov mali dnevni boravak bude ugodan.

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Foto: El Mueble

 

Komentari