Evo kako uskladiti male praktične detalje s izgledom cijele kupaonice

Pri uređenju stana svaki detalj pridonosi završnom izgledu, pa će tako i dizajnerski izgled tipke za ispiranje na ugradbenom vodokotliću naglasiti estetiku kupaonskog prostora. Pogledajte kako to izgleda u projektima Mirjane Mikulec!

 


Preuređenje ili opremanje kupaonice, uz kuhinju, najskuplji je dio uređenja svakog doma. Osim što je potrebno dobro razmisliti o samom izgledu, važno je i odabrati kvalitetne elemente kako biste bili sigurni da neće biti potrebe za popravcima, koji su nerijetko poprilično skupi.

Osim odabira keramike, to se svakako odnosi i na sanitarije, ali i na ugradbene vodokotliće, koji su izvrsno rješenje za moderne kupaonice, ali čija zamjena zahtijeva velike građevinske zahvate. Jednako važan je i odabir tipke za ispiranje na ugradbenom vodokotliću, pri čemu treba voditi računa i o kvaliteti i o estetici.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Već pri samom odabiru tipki za ispiranje možete napraviti mali pomak i umjesto, primjerice, bijelih, birati one sa zanimljivim završnim obradama. A njih je u ponudi TECE-a doista veliki izbor što omogućuje da uskladite ove male praktične detalje s izgledom cijele kupaonice. Ili da tipke za ispiranje s obzirom na svoju boju budu glavni stilski akcent u kupaonici.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

„Trenutna ponuda tipkala je zaista raznolika, a odabir uvelike ovisi o postavljenoj keramici. Iako klasična bijela nikad ne izlaze iz mode, među popularnijima su ona sa zanimljivim završnim obradama. Tako su, uz one od prirodnih materijala, jako popularne staklene i metalne ali i one sa završnom obradom hrđe koje neće ostati neprimijećene i koje će naglasiti pomak u dizajnu“, otkrila nam je Silvija Barišić Novko iz TECE-a.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Pri uređenju stana svaki detalj pridonosi završnom izgledu, pa će tako i dizajnerski izgled tipke za ispiranje naglasiti estetiku kupaonskog prostora.

 

Komentari