Samsung AddWash perilice – za lakšu svakodnevicu

Iz Samsunga stiže nova serija perilica rublja, koja zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju omogućava jednostavno dodavanje rublja tijekom ciklusa pranja.

Nova serija perilica rublja, Samsung AddWash. Ove su perilice koje olakšavaju svakodnevni život doživjele svega mjesec dana nakon globalnog predstavljanja, a zahvaljujući manjim vratašcima na bubnju omogućavaju jednostavno dodavanje rublja tijekom ciklusa pranja. Nova serija objedinjuje šest ključnih tehnoloških inovacija koje će pranje rublja učiniti jednostavnijim, a riječ je o tehnologijama AddWash, Eco Bubble, keramičkom grijaču vode, mogućnosti brzog pranja, digitalnom inverterskom motoru i dijamantnom bubnju.

Samsung AddWash ima dodatna vratašca koja se nalaze iznad glavnih vrata i kroz koja se u perilicu može ubaciti zaboravljeni komad odjeće, uključujući i deterdžent te omekšivač, ako za to postoji potreba. To se može učiniti u svakom trenutku, bez obzira na to što perilica radi. Dovoljno je pritisnuti tipku za pauzu i nakon toga otvoriti dodatna vrata koja su dovoljno velika da se kroz njih može ubaciti džemper ili traperice. Uz to, na početku postupka ispiranja rublja, u perilicu možete ubaciti i rublje koje se pere na ruke ili ono za koje je tijekom pranja potreban dodatni omekšivač. Sama vrata opremljena su i zaštitnim funkcijama kao što je dodatno zaključavanje koje sprječava slučajno otvaranje ili „intervenciju“ znatiželjnih dječjih ruku.

Samsung addwash
Samsung addwash

Druga inovacija je već dobro poznata tehnologija EcoBubble. Samsung perilice s ovom tehnologijom imaju posebnu komponentu naziva Bubble Generator, koja stvara koncentriranu otopinu deterdženta i istovremeno upuhuje veliku količinu zraka, koju potom upumpava u bubanj perilice. Mjehurići deterdženta upijaju se u tkaninu brže, dublje i ravnomjerno nakon čega se temeljito ispiru. Najveća je prednost ove tehnologije ušteda električne energije. Korištenjem programa hladnog pranja može se uštedjeti i do 70 posto električne energije, u usporedbi s uobičajenim programom za pranje pamučne odjeće, pri temperaturi od 40 stupnjeva Celzija.

AddWash perilice opremljene su keramičkim grijačima, koji sprječavaju taloženje kamenca i povećanje utroška struje. Također, uobičajeni grijači zahtijevaju korištenje posebnih deterdženata kako bi razbili talog kamenca. Dodatno, mogućnost brzog grijanja keramičkih grijača povećava energetsku učinkovitost i omogućava uštedu električne energije.

Samsung addwash
Samsung addwash

Samsung tehnologija SuperSpeed omogućava pranje rublja u manje od sat vremena, bez smanjenja kvalitete pranja. SuperSpeed ciklus pranja omogućava tehnologija SpeedSpray, koja u perilicu ubrizgava snažan mlaz vode, čime se deterdžent ispire u trenu, a rublje čisti brže. Mlaznice potom ubrizgavaju čistu vodu na rublje, koja se odmah izbacuje iz perilice.

AddWash perilice opremljene su digitalnim inverterskim motorima, na koje Samsung daje desetogodišnje jamstvo. Ti motori mogu vrlo precizno stupnjevati brzinu rada, čime je osigurana visoka učinkovitost, značajna ušteda električne energije, smanjen je negativan utjecaj na okoliš, a perilice proizvode manje buke i rade osjetno mirnije.

Za kraj, valja spomenuti i Diamond Drum tehnologiju. Kod perilica s tehnologijom dijamantnog bubnja, rupice su 25 posto manje i smještene duboko u svakoj izbočini oblika dijamanta, kako bi spriječile zapinjanje tkanine i njihovo moguće oštećenje. Dijamantni bubanj s utisnutom površinom nalik naboranoj ploči za pranje rublja („rifljači“), u testovima je pokazao smanjenje izloženosti materijala mogućem oštećenju, u odnosu na uobičajene bubnjeve za čak 34 posto.

Samsung addwash
Samsung addwash

AddWash perilice opremljene su nizom značajki kojima je moguće upravljati putem pametnih telefona.  Možete pratiti ciklus pranja ili pak dobiti obavijest o početku idućeg ciklusa pranja, kako bi dodali osjetljivo ili ručno oprano rublje prema kraju programa.

Ulazni model AddWash serije nosi oznaku WW5500K, a njegova preporučena maloprodajna cijena je 4399 kuna. Ova je inačica opremljena AddWash i EcoBubble tehnologijom, digitalnim inverterskim motorom i Smart Check mogućnošću provjere kvara pomoću pametnog telefona. Vrh ponude čini potpuno opremljena serija WW8500K, čija preporučena maloprodajna cijena iznosi 7499 kuna.

Više informacija o AddWash perilicama potražite ovdje.

PR objava

Komentari