Dulux objavio hit boju za 2024.: mnogi neće moći odoljeti ovoj blagoj nijansi ružičaste

Filmski hit o Barbie i cijela barbiecore priča je očito izvršila svoj utjecaj pa je i Duluxova boja za 2024. godinu ružičasta. No, ovo je ipak jedna posebna ružičasta. Upoznajte se divnom nijansom Sweet Embrace!

 


Ako ste ljubitelj filma Barbie i cijele barbiecore priče ili jednostavno volite pastelne tonove, a naročito ružičastu onda će vam se svidjeti vijesti koje stižu iz Duluxa. Poznati svjetski proizvođač boja za dom nastavlja svoju tradiciju objavljivanja boja koje će biti ‘in’. A Dulux boja godine jedna je od onih koje najviše očekujemo jer doista diktira nove kolorističke trendove.

Tako je za 2024. bojom godine proglasio Sweet Embrace. Ova nježna, blijeda nijansa ružičaste svidjet će se i onima koji žele unijeti mekoću i dašak profinjenosti u svaku prostoriju svoga doma.

Foto: Dulux

Sweet Embrace (engl. slatki/nježni zagrljaj) nijansa je doista koja će se dobro snaći u svim prostorijama u kući. Svojim delikatnim, gotovo neutralnim tonom ovakva ružičasta nudi smirenu i ugodnu atmosferu u interijeru i djeluje baš poput zagrljaja i donosi optimizam.

Ovakva ugodna nijansa Sweet Embrace uklapa se u trend hladnijih, no sofisticiranih boja u interijerima te izaziva osjećaje nježnosti, udobnosti i sigurnosti.

Foto: Dulux

Uistinu svestrana, ova nijansa dodaje slatkoću dekorativnoj shemi, a da pritom nije sladunjava. To je također metamerna boja, što znači da mijenja ton sa svjetlom – na ranojutarnjem svjetlu izgleda oštrije, ali postaje više rumeno ružičasta tijekom svjetline u podne, a sve više ljubičasta navečer.

Foto: Dulux

‘Ono što je tako divno kod Sweet Embracea je njegova umirujuća kvaliteta. Poput šapata ohrabrenja u trenutku stresa, ima vizualnu mekoću koja smiruje osjetila i stvara atmosferu vedrine’, kaže Marianne Shillingford, kreativna direktorica i stručnjakinja za boje u Duluxu.

Foto: Dulux

‘Iako je prekrasna kao samostalna boja, to je nijansa koja se savršeno kombinira s toliko mnogo drugih nijansi što je čini maksimalno prilagodljivom’, dodaje Marianne Shillingford. ‘To je savršena moderna neutralna boja koju možete koristiti s povjerenjem, znajući da će ujediniti svaki element od namještaja do umjetničkih djela, stvarajući pritom nježno oživljavajuću atmosferu.’

Foto: Dulux

 

Komentari