IZNENADI ME: provjerite jeste li među sretnim dobitnicima uređenja jedne prostorije u domu

Naš žiri uspio je pregledati preko 700 prijava pristiglih na nagradni natječaj Iznenadi me. Odabrano je devet dobitnika koji su dobili priliku da prostorija koju su prijavili doživi pravu stilsku i funkcionalnu promjenu

 


Posljednji raspisani nagradni natječaj Iznenadi me, koji je završio početkom lipnja, ima i svoje dobitnike! Stručni žiri emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec te tvrtka Meblo Trade, s kojom se ostvaruju nagradna preuređenja, uspio je pregledati sve pristigle prijave, njih preko 700 i odabrati dobitnike.

Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti prostoriju doma koju su prijavili na natječaj, a priloge o preuređenjima moći ćete gledati u novim epizodama InDizajna koje kreću u nedjelju, 25. rujna na RTL-u!

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Mebla, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn, a tim Mirjane Mikulec nastojat će unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike! Svaki ovaj makeover bit će praćen kamerama InDizajna i prikazan u idućoj, 22. sezoni.

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u novoj sezoni “InDizajna”:

 

  1. Gorana Kamauli
  2. Danka Slavica
  3. Katarina Šturik
  4. Sara Barić
  5. Nina Veizović
  6. Sandra Bručić
  7. Josip Vračan
  8. Ljubica Pavlinić
  9. Silvija Dozet

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo drugi puta!

Komentari