Glumica Reese Witherspoon oduševljava novom kolekcijom sitnica za dom

Svi oni koji znaju nešto više o privatnom životu Reese Witherspoon, lako mogu zamisliti kako bi izgledalo pokućstvo koje bi popularna glumica dizajnirala. Ljubav prema običnom obiteljskom životu i tradiciji, energičnost, jednostavnost i iskrenost ogleda se i u tanjurima, šalicama, ubrusima…

 

Da poznate osobe poput sportaša, glumaca i pjevača imaju svoje linije stvari za dom nikoga više ne iznenađuje. No, ova koju vam danas predstavljamo zaslužuje ipak malo više pažnje. I to ne zato što je riječ o omiljenoj američkoj glumici Reese Witherspon iza koje je niz filmskih uspješnica, nego je prije svega zbog samog dizajna.

Naravno da Reese ovu kolekciju ne kreira sama, jer je puno toga više potrebno za kreiranje pokućstva od ljubavi prema njemu, no glumica je ipak ta koja, nakon suradnje s dizajnerima, bira i odlučuje ono što će činiti kolekciju koja će nositi njezin potpis.

 

Foto: Crate and Barrel

 

Javnosti je nedavno predstavila svoju novu kolekciju sitnica za dom Indigo Vine, koja je, kao i prethodna inspirirana jugom SAD-a, gdje je i odrastala. Tanjuri, šalice, ubrusi, etažeri… koji su savršen spoj južnjačkog i modernog stila te promoviraju jednostavnost, tradiciju i uživanje u životu i jednostavnim, lijepim stvarima kako što je objed i druženje za stolom, rađeni su u suradnji s Crate&Barelom. Riječ je o poznatom lancu dućana koji prodaje stvari za uređenje doma.

 

Foto: Crate and Barrel

 

Cijela kolekcija dio je Reeseina branda Draper James, koji je prvotno startao kao modni. No, sudeći po reakcijama javnosti na njezinu kolekciju stvari za dom, lako bi mogao nadmašiti haljine, kapute, cipele i parfeme s glumičinim potpisom.

Kolekcija suđa donosi svježinu i razigranost u svaki dom, tako da mu je popularnost zagaranitirana.

 

Foto: Crate and Barrel

 

‘Za jesen smo željeli doista nešto što će ujediniti klasiku i moderne trendove u dizajnu pokućstva. Indigo Vine kolekcije doista slavi ljubav prema životu, zabavi, običnim stvarima i savršena je za sve prilike – od svakodnevnog obroka s obiteljim, za partyje i doista svečane prilike’, izjavila je glumica prilikom predstavljanja svoje nove kolekcije koja i nije tako skupa kako bismo očekivali. Cijene proizvoda kreću se između 15 i 60 dolara.

 

Foto: Crate and Barrel
Komentari