SVE JE SPREMNO: nova sezona “InDizajna s Mirjanom Mikulec” kreće u nedjelju, 27. rujna

Ova godina puna je promjena, no bez obzira na sva događanja uvijek možemo računati na nove ideje iz studija Mirjane Mikulec! Poznata dizajnerica interijera je sa svojim timom uredila pregršt novih prostora koje će vam pokazati u 18. po redu sezoni koja kreće od 27. rujna 2020. u već dobro poznatom jutarnjem terminu svake nedjelje na RTL-u.

 

 

 

 

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, ove jeseni moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore, korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja. „Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bismo ispunili očekivanja – kako svojih vjernih gledatelja i klijenata uz svoje vlastite ciljeve“, poručila je Mirjana koja je sa svojim timom preselila i na novu adresu u urbanu poslovnu četvrt Zagreba – u Radničku 37a.

Kako je tekao proces uređenja od samog početka, moći ćete vidjeti u novim epizodama. Osim poslovnog prostora, na istoj lokaciji od ove jeseni je i prostor škole za dizajn interijera koju je nagrađivana dizajnerica pokrenula prošle godine. Sada se već upisuje druga generacija Stilista interijera, kao i prva generacija Dizajnera interijera. Kako je tim arhitekata studija Mirjane Mikulec osmislio novi prostor za sve buduće generacije zaljubljenika u interijere, isto ćete tako vidjeti u ovoj 18. sezoni.

Projekt Mirjana Mikulec Interijeri, sezona 18. InDizajn Foto: Darko Mihalić

Osim toga, u novim epizodama čeka vas još nekoliko zanimljivosti među kojima je i obilazak obnovljene kuće u Zagorju poduzetnika Hrvoja Šalkovića. Provest ćemo vas po luksuznim vilama u Istri i Kvarneru, a pokazat ćemo vam i jednu potpuno novu luksuznu kuću na dvije etaže u Srebrniku u Bosni i Hercegovini, čiji je interijer osmislio i uredio studio Mirjana Mikulec interijeri.

I ove sezone ćete, između ostaloga, vidjeti i 12 potpuno novih makeovera jedne prostorije u domu koje su osvojili dobitnici na nagradnog natječaja InDizajna „Iznenadi me“, tu će biti i novi dvoboj među parovima koji će se okušati u uvijek zabavnoj rubrici „Dizajner na jedan dan“, dok je rubrika „Uradi sam“ dobila pojačanje pa će u šest epizoda svoje zanimljive ideje pokazati kreativni par Tea Gligić i Martin Žugčić.

Mirjana Mikulec, sezona 18. InDizajna

Sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na našoj stranici, dok nove ideje za uređenje možete popratiti i na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, kao i na YouTube kanalu.

Komentari