JESEN U INTERIJERU: kako unijeti čaroliju najljepšega godišnjeg doba u svaki dom

Tmurni dani s tek pokojom zrakom sunca pozivaju nas da i svoje domove obojimo u prigodne boje

 

Svako godišnje doba sa sobom donosi svoje boje, a nekima su favoriti upravo boje jeseni. Budući da je jesen osim, zime, godišnje doba u kojem najviše vremena provodimo kod kuće, da bi ono bilo što ugodnije, donosimo vam inspiraciju kako da raznim dekoracijama stvorimo savršen jesenski ugođaj.

 

TKANINE U RASKOŠNOJ JESENSKOJ PALETI BOJA

 

Sve nijanse crvene, narančaste, smeđe i žute pokazuju svoju raskoš u jesenskim danima. U domovima stvaraju topao ugođaj, a možemo ih unijeti na nekoliko načina. Jedan od njih su tkanine. Promjenom jastučnica, mekanih dekica ili prekrivača na jednostavan način možete unijet jesen u svaki interijer.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Grace Allure || Home Interiors (@graceallure_)

DEKORACIJA OD DRVETA

Osim namještajem, toplinu koju drvo unosi u prostor možete postići i drvenim detaljima. Drveni podlošci ili primjerice pletene košare koje imitiraju izgled drva mogu biti vrlo zanimljiva dekoracija, istovremeno je i funkcionalna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miłka Awgul 📷 (@maw_reads)

 

DEKORACIJE S JESENSKIM PLODOVIMA

Osim što obogaćuje jelovnike, plodovi jeseni mogu poslužiti i kao dekoracija. Vjenčići od suhog lišća, bundeve ili kesteni vrlo su efektan način za unošenje daška jeseni u prostor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Justyna Niko (@_justynaniko_)

 

MIRISNE SVIJEĆE

Miris bundeve, karamele, cimeta ili nara najbolji su način za unošenje jeseni u interijere. Izaberite mirisne svijeće, štapiće ili vosak i prepustite se čaroliji jeseni.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tilly (@__tillymae)

Komentari