DVADESET GODINA POSLIJE: evo kako bi kultni stan Carrie Bradshaw izgledao danas

Jedan od najprepoznatljivijih interijera u povijesti TV-a zasigurno je onaj glavnog lika iz američke serije Seks i grad, Carrie Bradshaw. Evo kako bi stan izgledao danas, više od 20 godina nakon prve epizode

 

 

Nije pretjerano reći da je američka serija Seks i grad utjecala na kulturu kraja 90-ih pa i čitavih 2000-ih.  Američki startup Modsy, prikazao je renderima kako bi legendarni stan Carrie Bradshow, jedne od četiri heroine i najbolje prijateljice iz kultne serije, izgledao danas.

Njezin stan prikazivan je u seriji daleko više nego njezinih prijateljica i mnogi su maštali o baš takvom domu, želeći se tako u svemu poistovjetiti s likom plavokose kolumnistice magazina Vogue.

3d VIZUALIZACIJA: MODSY

Eklektičan i moderan stil

Za Carriein apartman Modsyjev tim osmislio je eklektičan i moderan stil, a nazvali su ga “Mod Collector”. Paleta nijansi inspirirana je izvornim bojama, a najskuplji komad je radni  stol jer su se vodili jednom od rečenica koje je Carrie kazala u seriji “Sve je u stolu. Ako nađem stol, inspiracija će doći“.

3d VIZUALIZACIJA: MODSY

 

A što bi Carriein stan bio bez nezaboravne suknje od tila, ogrlice s njezinim imenom, časopisa Vogue, cigarete i šalica kave?

 

3d VIZUALIZACIJA: MODSY

U gotovo svakoj epizodi i danas mnogima omiljene serije, bio je prikazan ormar za kojem su uzdisale žene diljem svijeta i pokušavale ga stvoriti i u svojim domovima.

3d VIZUALIZACIJA: MODSY

 

Za slučaj da ste zaboravili kako je jedan od najprepoznatljivijih interijera izgledao kada se serija tek počela snimati, pogledajte fotografije u nastavku.

 

 

Komentari