Pronašli smo 5 fantastično stiliziranih stolića za kavu na Instagramu, evo kako ih i vi možete urediti

Dok su stolići za kavu u našim domovima zatrpani daljinskim upravljačima, dnevnim novinama i drugim slučajnim predmetima, u Instagram svijetu postoje samo savršeno stilizirani stolići za kavu. Kako i vi možete urediti stolić za kavu kako bi postao fokus dnevnog boravka, saznajte u nastavku

 

Bez obzira na to koliko puta dnevno pokušavali urediti stolić za kavu, na njemu nastane nered u samo nekoliko minuta. Dok skrolamo Instagramom i gledamo sve te savršeno stilizirane stoliće ukrašene modnim knjigama ili časopisima, dizajnerskim svijećama ili cvjetnim aranžmana, često si i sami poželimo jedan takav. S obzirom na to da je stol za kavu prije svega funkcionalan predmet, potrebno je uspostaviti ravnotežu funkcionalnog i upadljivog stolića za kavu. Danas ćemo vam pokazati kako učiniti da stol za kavu postane ne samo funkcionalno, već i dekorativno središte vašeg dnevnog boravka.

 

ZAPOČNITE S PRAVIM IZBOROM STOLIĆA

Prije svega, vrlo je važan izbor stolića koji će biti u centru vašeg dnevnog boravka. Mora se uklapati u ostatak namještaja u dnevnoj sobi, ali to ne znači da mora biti skup. Dapače, vašem starom stoliću novom bojom možete dati potpuno novi izgled, a osim toga, zanimljive modele stolića, ili nečega što bi ga moglo „oponašati“, kovčeg primjerice, možete naci na raznim buvljacima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Everygirl (@theeverygirl)

 

BILJKE, SUŠENO ILI SVJEŽE REZANO CVIJEĆE

Malo zelenila i boje na stoliću za kavu napravit će trenutnu razliku. Zanimljivi cvjetni aranžman ili  mala biljka u lijepoj posudi za cvijeće jedan je od najboljih načina za stiliziranje stolića za kavu. Ono na što morate paziti prilikom ovog načina stiliziranja jest da biljke ili aranžmani ne budu previsoko kako ne bi ometali  pogled na TV ili osobu koja sjedi preko puta vas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Claire – Gathering Light (@gathering.light)

 

KNJIGE I ČASOPISI

Nekoliko omiljenih knjiga iz vaše kućne biblioteke mogu biti posebno dojmljive. Osim knjiga, časopisi, naročito oni modni ili o interijerima također su vrlo poželjna i zanimljiva dekoracija. Koliko ćete ih staviti i kako ih rasporediti ovisi o obliku vašeg stolića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Coffee Table Club (@thecoffeetableclub)

 

JASTUCI OKO STOLA

Iako jastuci nisu dekoracija koja ide direktno na stol, lijepi dekorativi jastuci koji mogu poslužiti i za sjedenje ako imate veće društvo kod sebe ili  djecu istovremeno će biti funkcionalni, ali i dekorativni predmet koji će zadržati fokus na stoliću za kavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Westwing Poland (@westwingpl)

 

SVIJEĆNJACI ILI SVIJEĆE

Mirisne svijeće ili svijećnjaci samo su neke od dekoracija koje volimo na stoliću za kavu. Osim što su izvrstan dekorativni predmet, svijeće će mirisom ispuniti cijeli dom, dok će svijećnjak omogućiti savršenu rasvjetu za opuštanje i druženje.

Komentari