DNEVNI BORAVAK: mlada obitelj napokon ima ugodan i kompletan zajednički prostor u kojem će uživati i odmarati

Mlade obitelji često imaju dnevne boravke koji izgledaju kao igraonice i skladište raznih kutija. Za uređenje se obično čekaju bolji dani i da djeca porastu. Pogledajte kako je jedan takav dnevni boravak dobio novi život zahvaljujući timu Mirjane Mikulec i Meblo Tradeu

 

 

U svakoj epizodi emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec prikazujemo prilog preuređenja prostorije koju su naši gledatelji i čitatelji osvojili na nagradnom natječaju Iznenadi me. Ovaj puta ćete vidjeti kako je tim Mirjane Mikulec iznenadio četveročlanu zagrebačku obitelj besplatnim makeoverom nakon kojega njihov dnevni boravak više ne izgleda kao radna soba puna igračaka i raznih kutija.

Opći dojam ovog dnevnog boravka kvarilo je nepostojanje klub stolića, nedostatak boje te istrošeni kauč koji nikako ne odgovara svakodnevnim potrebama. Mirjani Mikulec i njenom timu u odabiru namještaja pomogla je tvrtka Meblo Trade.

ZA LJUBITELJE ŠVEDSKOG DIZAJNA: postignite sličan izgled u svojem domu

PRIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Za samo par sati od stilski nedorečenog boravka nastao je elegantan i suvremen prostor. Vlasnik je poželio u sobi ostaviti radni kutak i police iznad televizora pa su želje prilikom osmišljavanja prostora uzete u obzir. Nakon iznošenja namještaja prvi zadatak je bio osvježiti zidove. Da ne bi zidovi bili jednolični, iscrtani su elementi u nekoliko boja koji su sobi dali malo živosti. Plava i žuta odlično su se uklopile uz odabrani namještaj nježnih nijansi.

Radni kutak osvježen je nenametljivim pravokutnicima u sivoj nijansi.


POSLIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Za ovaj prostor odabrana je garnitura jednostavnih linija u plavoj nijansi uz tepih neutralnih tonova kako bi na kraju dobili skladnu cjelinu. Stolići s pločom u dekoru betona dali su  prostoru dozu suvremenosti.

Svoje mjesto su našli i praktičnim tabureima zagasite žute boje. Iako je radni prostor pomalo izdvojen od ostatka sobe povezali smo odabirom stolca upravo u nijansi koja je na tabureima.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Komentari