Dnevni boravak koji će vas ohrabriti na kombiniranje stilova. Pogledajte kako je to učinio studio Mirjane Mikulec

Trend spajanja nespojivog aktualan je već neko vrijeme. Tako možete izraziti svoju kreativnost, a pametnim planiranjem različiti komadi namještaja prostoru će dati posebnost. Neka vas naizgled nespojive boje ili materijali ne obeshrabre. Inspiraciju za kombiniranje stilova potražite u ideji iza koje stoji tim Mirjane Mikulec.

 

 

 

 

Samoborska obitelj prihvatila je izazov kombiniranja stilova, a rezultat je nov dnevni boravak u čijem je opremanju pomogla Lesnina. Kako je veći dio prostora namijenjen odmaranju i druženju naglasak je bio na odabiru kvalitetne sofe. Pozicionirana je na najduži zid ispod prozora nasuprot police s tv jedinicom.

 

ZA LJUBITELJE ŠVEDSKOG DIZAJNA: postignite sličan izgled u svojem domu

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Ono što eklektični stil čini zanimljivim je kombiniranje stilova koji na prvi pogled ne idu zajedno. Na primjeru ovog stana to je istaknuto odabirom sofe intenzivne zelene nijanse i dominantnog tepiha punog različitih šarenih dezena u crvenim  tonovima. Kombinacija je dodatno začinjena ostatkom namještaja u industrijskom stilu pa tako imamo stolić s metalnim nogicama i fotelju s uzorkom krave.

 

BOJITE SE KOMBINIRANJA STILOVA? Stiže ohrabrenje u obliku 3 novija projekta studija Mirjana Mikulec

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Ostatak uređenja također prati eklektični stil i kombiniranje stilova. Samostojeća lampa pripada industrijskom stilu dok su na zid postavljeni upečatljivi i ekspresivni posteri. Kada je sve sjelo na svoje mjesto dobivena je zaokružena priča ovog neobičnog, ali izrazito skladnog boravka.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kako je teklo uređenje ovog atraktivnog dnevnog boravka, pogledajte u video prilogu!

 

Komentari