VIŠE SVJETLA I ELEGANCIJE: adaptacija kupaonice u domu operne dive Martine Tomčić

Poznata operna diva Martina Tomčić već je surađivala sa studijom Mirjane Mikulec prilikom preuređenja dnevnog boravka i blagovaonice u stanu koji dijeli sa suprugom i djecom. Budući da je bila zadovoljna uspješno odrađenim poslom ponovno je svoje povjerenje poklonila uigranom timu. Sada je na redu adaptacija kupaonice…

 

 

 

Pet kvadrata kupaonice na prvi pogled ne nudi puno opcija no uz nekoliko trikova i u ovom se prostoru našlo mjesto za sve što je Martina poželjela. Adaptacija kupaonice je značila zamjenu podnih i zidnih pločica, promjenu lokacije tuš kabine te odabir novih sanitarija u čemu je pomagao Petrokov.

Dojam topline postignut je postavljanjem ormarića u dekoru drva ispod umivaonika koji je izrađen po mjeri, a kako je sve pozicionirano u nišu prostor nije zagušen. Na podu se nalaze pločice u dekoru betona što u kombinaciji s drvom daje skladan izgled.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Nakon svih potrebnih radova finalni izgled nije razočarao. Adaptacija kupaonice stvorila je svjetliji, prozračniji i elegantniji prostor. Luksuzni dojam postignut je postavljam akrilnog ogledala zahvaljujući kojem prostor izgleda puno veći te odabirom zidnih pločica većeg formata u dekoru mramora. Ovaj trend popularan je već nekoliko godina, a jasno je i zašto.

 

Uzorci koji vladaju u modernim kupaonicama. Pogledajte kako izgledaju u novim projektima Mirjane Mikulec

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Mora se priznati da cilj postignut! Dojam kao da ste u hotelu dobiva se pri samom ulasku u kupaonicu i kao i želja da su u njoj ostane što duže.

Kako je tekao proces renovacije pogledajte u našem prilogu.

Komentari