IZNENADI ME: novo lice spavaće sobe za gledateljicu Biljanu

Gledateljica Biljana osvojila je na nagradnom natječaju Iznenadi me uređenje spavaće sobe. Pogledajte stanje prije i poslije te kako je tekao makeover!

 


Predstavljamo vam posljednje nagradno preuređenje InDizajn tima kojem je zadatak bio uređenje spavaće sobu za našu gledateljicu.

Biljana je naime na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila svoju spavaću sobu i osvojila besplatan makeover. Soba je u relativno dobrom stanju, ali nedostaje joj stila i osobnosti.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Najbitniji element ovog preuređenja je krevet, a nakon što je odabran u Meblo Tradeu, krenulo se na izbor manjih komada namještaja i detalja kako bi soba dobila kompletan dojam.

Tome je doprinijela nova boja zidova koja je osvježila prostor. Boje na zidovima odredili su krevet i ormar. Kombinirane su tri boje – zelena, smeđa i bež.

Biljana je prije nekoliko mjeseci kupila rasvjetu, ali nikako nije došla na red za montažu je InDizajn obavio i taj zadatak u procesu uređenja. Tako su nakon bojanja zidova postavljeni luster i zavjese, a nakon toga je došao red i na krevet i detalje.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Nikad završena soba napokon je prava oaza za odmor. Krevet u opuštajućoj zelenoj boji definitivno je zvijezda ove spavaće sobe. S obzirom na nijanse na zidovima i krevetu, ostatak komada je jednostavnih linija i u neutralnim tonovima, a dinamiku smo postigli kombinirajući dva tepiha u različitim veličinama, baš kao i različitim noćnim ormarićima”, zaključuje za kraj dizajnerica.


Komentari