Mladi par dobio je od praznog i bezličnog prostora toplu i elegantnu blagovaonicu

U suradnji s tvrtkom Meblo Trade tim Mirjane Mikulec nastavlja s uređenjem prostorija gledatelja koji su osvojili nagradni natječaj Iznenadi me. Ovaj puta na redu je blagovaonica za mladi par

 

 

Čest je slučaj da uređenje našega doma zapne baš na blagovaonici. Bez kuhinje nikako ne možemo, pa ju prije useljenja uredimo gotovo do posljednjeg detalja, no blagovaonica nerijetko čeka neka bolja vremena. Tako se dogodilo i u domu mladoga para iz Samobora koji se javio na naš nagradni natječaj Iznenadi me i osvojio ga. Njihov problem je upravo bio nedovršeni prostor za objedovanje. Tim Mirjane Mikulec dočekao je Josip koji je s djevojkom uselio u prizemlje obiteljske kuće.

Sve potrebno za opremanje Mirjana je odabrala u Meblo Tradeu King Cross, nakon čega se krenulo s preuređenjem. Riječ je prostoru koji je nekada bio nadstrešnica, a nakon uređenja prizemlja, plan je bio od njega napraviti blagovaonski prostor. Budući da je adaptacija  bila skupa, uređenje je stalo prije nego što je došao red na blagovaonicu.

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Blagovanje je sada dobilo kompletan izgled – nove karniše i zavjese u dvije boje – sivu i bijelu koje neće zatvoriti prostor a dat će toplinu i privatnost, zatim tepih, stol sa stolicama, komodu i niz detalja. Prostorijom dominira stol s pločom u betonskoj obradi kojem su pridružene baršunaste stolce u nježnoj puder nijansi. Kako je bilo mjesta i za dodatne elemente, uz jedan zid smještena je drvena crna komoda sa zlatnim linijama koja se stilski jako dobro uklopila u prostoriju.

 

POSLIJE

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

 

“U ovoj blagovaonici spojili smo stol industrijskog stila i klasiku pa tako hladni  metal u kombinaciji s baršunom daje eleganciju i toplinu”, ističe dizajnerica te savjetuje da u prostor blagovanja, ako nam to kvadrati dopuštaju, svakako unesemo i zelenilo koje daje posebnu notu.

Kako se Josipu svidio makeover te kako je tekao cijeli proces preuređenja, saznajte u video prilogu!

 

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić
MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / Foto: Darko Mihalić

Komentari