NOVI DNEVNI BORAVAK: InDizajn je razveselio mladu peteročlanu obitelj

Dnevni boravak je prostorija koju naši pratitelji najčešće prijavljuju na nagradni natječaj Iznenadi me. To nimalo ne čudi jer je ipak riječ o prostoru u kojem svi ukućani najradnije borave. Pogledajte kako je u svega osam sati obnovljen jedan boravak mlade obitelji!

 

 

 

Makeover prostorije uvijek je dobrodošao, naročito ako je nagradni, zar ne? InDizajn tim u novoj sezoni emisije nastavlja i dalje razveseljavati obitelji diljem Hrvatske u sklopu nagradnog natječaja Iznenadi me. Ovoga puta to je mlada peteročlana obitelj Šćrbec koja je na natječaj prijavila svoj dnevni boravak.


 

PRIJE

Centralna prostorija u domu u koji su vlasnici sa svojih troje djece nedavno uselili doista je vapila za promjenom. Dotrajala kutna garnitura i stari tepih te nedostatak klub stolića učinili su da boravak izgleda bljedunjavo i nepotpuno.

 

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Prije postavljanja novih komada namještaja, bila je potrebna obnova zidova. Novi sloj boje u plavoj nijansi nanesen samo na dijelove zida učinio je prostor atraktivnijim i toplijim te je istaknuo umjetničku sliku na zidu.

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

 


POSLIJE

Odabir namještaja i detalja u Meblo Tradeu kao i boja za zidove diktirao je djelomično i postojeći namještaj koji će ostati u prostoriji, a sve kako bi ona bila skladna cjelina.

S ciljem da cijela obitelj ima dovoljno mjesta za druženje i odmor,  ali i spavanje gostiju na garnituri, odabrana je ona na razvlačenje. Osim toga, odabrana je i fotelja, kao i stolić za kavu, ali i mekani tepih koji će u prostor unijeti dinamičnost.

 

Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Kako su mališani obitelji Šćrbec dočekali Mirjanu Mikulec na vratima te kako je detaljima podignut dio boravka u kojem se nalazi polica s knjigama, pogledajte u video prilogu!

 

 

Komentari