IZNENADI ME: kako je gledateljica Katarina napokon dobila spavaću sobu kakvu i zaslužuje

Timu Mirjane Mikulec bilo je potrebno nekoliko sati da zastarjelu spavaću sobu u potpunosti transformiraju i iznenade vjernu gledateljicu Katarinu.  I u ovom izazovu pomogao je Meblo Trade. 

 

 

Svakih nekoliko godina dobro je malo osvježiti svoj životni prostor. Transformacija doista ne treba biti velika da biste se osjećali ugodno i zadovoljno.  Dovoljno je osvježiti zidove, promijeniti boju zavjesa i dodati par novih detalja. Kada želite malo veću promjenu, onda tu uskače kreativna ekipa studija Mirjane Mikulec. Uz malo sreće na nagradnom natječaju i vi možete preuređenje elegantno prepustiti profesionalcima.

Katarina i suprug krenuli su s uređenjem stana i kada je na red stigla spavaća soba, zapelo je. Smeđa zidna obloga već godinama nije moderna pa je jedan od osnovnih zadataka obojiti ju u sivu nijansu koja je sobi dala svježinu.

 

Prije i poslije: bezlična spavaća soba napokon je dobila karakter

INDIZAJN

Već je sama promjena boje na lamperiji sobi donijela dugo očekivanu promjenu. Od OSB ploča napravljeno je uzglavlje  na koje je postavljena lijepa uokvirena tapeta koja sobi, uz odabrani namještaj, daje skladan izgled.  Kada imate, kao i naša gledateljica, sobu obloženu lamperijom također se možete odlučiti na postavljanje OSB panel ploča.

Velika je mogućnost njihove primjene, imaju izgled prirodnog drva i jednostavne su za postavljanje. Dovoljno je da štukaturama uokvirite efektnu tapetu na jednom zidu i dodatne preinake neće biti potrebne.

Što je sve napravljeno u ovoj spavaćoj sobi te kako je reagirala Katarina pogledajte u videu.

Komentari