OPUŠTENIH 11 KVADRATA: uređenje spavaće sobe za mladoga samca

Obožavateljima hladnih tonova sigurno će se svidjeti spavaća soba koju je tim Mirjane Mikulec osmislio za jednog mladog samca. S plavom, čiji je raspon nijansi doista velik, možete se igrati i na zidovima, ali i odabirom namještaja. Posebnu pozornost posvetite krevetu jer se na kraju dana doista želimo dobro naspavati.

 

 

Dominantni tonovi kada ih pametno izaberete i rasporedite po prostoru doista mogu izgledati fantastično. Tamne nijanse nisu idealne za male prostore no u 11 kvadrata koje je tim imao na raspolaganju idealno su se uklopile. Plava ne mora uvijek biti rezervirana samo za zidove. Odabirom namještaja ili detalja poput okvira za slike ili štukatura postići ćete isti efekt.

Kada se odlučite na ovakvo uređenje vodite samo računa da osigurate dovoljno prirodnog svjetla kako prostor ne bi bio previše mračan. Rješenje može biti i u postavljanju vrata koja propuštaju svjetlost pa uz prozore na taj način možete dobiti još jedan izvor prirodne svjetlosti.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Kako je u spavaćoj sobi najvažniji kvalitetan krevet koji će omogućiti dobar san morate i njemu posvetiti dovoljno pažnje. Boxspring kreveti su sve popularniji odabir zbog jednostavnog, ali elegantnog izgleda. Riječ je o krevetima bez podnice koji su puno viši od standardnih kreveta. Upravo su zbog visine od 60 cm stekli veliki broj simpatizera jer je ulazak u krevet i izlaženje iz njega puno lakši.

Hespov tim će vam svakako biti od pomoći prilikom odabira jer je ovo odluka koju ne treba donijeti olako. Postavljanjem štukatura zadovoljena je potreba za detaljima, a zidovi nisu ostali prazni. Video otkriva što je ova soba bila prije zanimljivog makeovera i gdje je još odabrana dominantna plava.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Komentari