Još ga nemate? 15 prijedloga za naslonjač u spavaćoj sobi

Želite li da vaša spavaonica bude mjesto sa stilom, i da nije samo mjesto u kojem ćete provesti noć i odmoriti se, razmislite o nekim novim elementima koje biste dodali. Naslonjač je svakako jedno od rješenja – praktičan i estetski dio namještaja koji svi volimo

 

Tko ne voli naslonjače? Kada bi nas se pitalo i kada bi to bilo moguće, vjerujemo da bi naši dnevni boravci bili ispunjeni s nekoliko naslonjača. Ovako, radi uštede prostora, odlučujemo se najčešće za kutne garniture, na koju može sjesti cijela obitelj. Ponekad se u koncepciju uređenja uvuče i naslonjač različite boje, uzorka pa i stila od ostatka dnevnog boravka. Ovu ideju nerijetko zastupaju i dizajneri prostora. Kada vam nedostaje stilskih akcenata u prostoru, boja ili pak detalja koji bi razbili stilsku ili kolorističku monotoniju, naslonjač je svakako jedno od rješenja.

Njegova dobra strana jest što ima praktičnu i estetsku ulogu – bit će funkcionalan komad namještaja, a usto i primijećen u prostoru. Naročito ako odabiru posvetite malo više vremena i pažnje.

Ako imate isti problem s drugim prostorijama, primjerice spavaćom sobom, naslonjač je svakako dobra solucija. Tada spavaonica postaje mjesto sa stilom, prava oaza odmora u kojoj možete čitati, odmarati, ispijati kavu ili čaj zavaljeni u svoj omiljeni naslonjač. Spavaća soba postaje tada vaše utočište kada se želite malo osamiti, imati nekoliko trenutaka sami sa sobom tijekom dana, u svojoj intimi. A svatko to treba, zar ne?

Kako bi vam olakšali ovaj stilski makeover, nudimo vam 15 primjera stiliski različtih spavaćih soba u kojima je svoje mjesto našao i – naslonjač.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari