MAKEOVER SPAVAĆE SOBE: novi krevet, crni detalji i tapeta donijeli su efektnu promjenu

Vlasnici su poželjeli osvježenje svoje spavaće sobe od 15 kvadrata, a glavni zahtjevi odnosili su se na novi krevet i malo više stila i detalja. Pogledajte kako je soba u vrlo kratkom vremenu doživjela super promjenu!

 


Spavaća soba koju preuređuje tim Mirjane Mikulec u sasvim je dobrom stanju. Stoga je dizajnerica odlučila ostaviti ormar, a maknuti krevet budući da je to bio jedan od zahtjeva vlasnika. Dizajnerica je novi krevet odabrala u Perfecta Dreamsu.

Soba ima 15 kvadrata što je dosta dobra kvadratura pa je osim postojećeg ormara i novog kreveta, u nju stali i noćni ormarići. Budući da su klijenti dali dosta jasnu uputu, odobrili su prvo predloženo rješenje. Podovi, baš kao ni ormar nisu dirani.

 

Zidovi su u dobrom stanju i nedavno su obojeni pa nije bilo potrebe za osvježenjem, ali je zato odluka pala da se na zid iznad uzglavlja stavi tapeta koja će podići bazu sobe i naglasiti krevet.

Mirjana je odabrala krevet s upečatljivim dizajnerskim uzglavljem koje sam po sebi obogaćuje prostor.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

“Krevet koji smo u dogovoru s klijentima izabrali je kombinacija udobne baze Orlando i luksuznog uzglavlja Paris i to bež boji, bogate teksture. Zadržali smo postojeći ormar, a budući da su na frontama ogledala lijepo se reflektira ostatak sobe i ona izgleda još veća. Crni detalji i tapeta su unijeli veliku promjenu, ali komad koji je definitivno najveća zvijezda ovog uređenja je krevet”, ističe Mirjana Mikulec.

 

Komentari