Kad je budžet ograničen: osvježenje stare kupaonice uz sitne zahvate

Nezadovoljna svojom starom kupaonicom gospođa Karmen javila se na naš nagradni natječaj Riješi moj problem. Pogledajte kako je tim Mirjane Mikulec uz pomoć Bauhausa i s ograničenim budžetom promijenio izgled njezine kupaonice

 

 

Preuređenje kupaonice velik je i skup zahvat i zato često godinama planiramo makeover ili kompletnu adaptaciju. No, dok ne uspijete osigurati sve potrebno za temeljitu adaptaciju – nove podne i zidne obloge, sanitariju i ostale elemente, izgled se može osvježiti s nekoliko izmjena, bez velikih radova. Pogledajte kako je to tim Mirjane Mikulec učinio s ograničenim budžetom!

Gospođa Karmen Stišćak prijavila je na nagradni natječaj Riješi moj problem svoju staru kupaonicu. Mučili su je neatraktivan i oštećen zidni ormarić te dotrajalo ogledalo te preveliki umivaonik zbog kojeg je bilo otežano otvaranje ulaznih vrata.

 

InDizajn

 

“Ako želite u potpunosti renovirati kupaonicu, potrebno je puno truda i novca. Budući da raspolažemo ograničenim budžetom, problem obitelji Stišćak riješili smo djelomičnim makeoverom – promjenom dotrajalog visećeg ormarića, ogledala te manjeg zidnog umivaonika te slavine”, objašnjava dizajnerica Mirjana Mikulec.

S obzirom na to da se cijevi iz bojlera ne mogu sakriti, pobojane su u bijelu boju te su tako manje primjetne.

Nadamo se da ćete neke ideje iskoristiti i u svom domu, a kako biste vidjeli konačni, izmjenjeni izgled kupaonice, pogledajte naš video prilog.

 

InDizajn

 

 

Komentari