Pogledajte opremanje kupaonice od svega tri kvadrata!

Što je kupaonica manja, to je veći izazov opremiti je. Da je to uistinu tako dokazuje i opremanje ove male kupaonice od svega tri četvorna metra. Kako smo je opremili pogledajte u videu!

Male su kupaonice naša realnost i najčešće je njihova veličina od četiri do pet kvadrata. Da bismo vam pokazali kako pravilnim planiranjem i pokojim trikom maksimalno iskoristiti prostor malih dimenzija, opremili smo obiteljsku kupaonicu od svega tri kvadrata.

fsd

Prije no što smo se bacili na posao, kupaonica je bila pretrpana, a najveću je površinu zauzimale su kada i perilica za rublje. U novom planu kupaonice ova dva elementa nisu našla svoje mjesto – kadu smo zamijenili tuš kabinom, a perilicu za rublje premjestili smo u hodnik. Tako oslobođen prostor. Kako bi se prostor doimao vizualno većim, poslužili smo se ravnim, jednostavnim plohama ogledala koje reflektiraju svjetlost i odražavaju drugu stranu prostorije.

Kako prostor ne bi bio monoton, poigrali smo se keramičkim pločicama zanimljivog uzorka, dok su sanitarije i ostali elementi u prostoru jednostavnih linija i neutralnog kolorita.

3D prikaz, Projekt: Mirjana Mikulec interijeri
3D prikaz, Projekt: Mirjana Mikulec interijeri

 

Komentari