TOP 5 upečatljivih ormarića za kupaonicu kakvu ste oduvijek željeli

Moderne kupaonice su oaze stila, ali i funkcionalnosti u kojem prostor mora zadovoljiti potrebe suvremenog načina života. Jedna od tih potreba svakako su i ormarići, naročito oni koji se nalaze ispod umivaonika, kako bi nam sve bilo nadohvat ruke

 

Suvremene, moderne kupaonice nezamislive su bez ormarića ispod i pored umivaonika, kako bismo riješili problem odlaganja kozmetičkih i higijenskih sredstava i imali sve nadohvat ruke  – od preparata za higijenu i njegu lica i tijela, ručnika, pa do sredstava za čišćenje. Kupaonica svakako treba odražavati naš način života i biti mjesto koje odiše stilom i opuštajućom, intimnom atmosferom, ali njezino praktično uređenje, koje uključuje i odabir ormarića, mora biti ipak na prvom mjestu. No, materijalom, oblikom i bojom praktični ormarići svakako doprinose estetici ovog prostora, a nerijetko mogu biti i glavni akcent, čemu uvelike doprinosi i dizajn umivaonika.

 

Najnoviji trendovi

Moderni ormarići danas su jednostavnih ravnih linija i neutralnih nijansi, potpuno zatvoreni, najčešće kao kombinacija dva različita materijala ili s frontama koje imaju uzorak. Nove tendencije u dizajnu kupaonica donose pored ormarića s umivaonikom u kompletu i umivaonike koji su umetnuti u bazu ormarića, ali se vidi njihova prednja stijenka ili pak modele koji se vide u cijelosti jer samostalno, poput skulpture, stoje na površini ormarića. Prilikom odabira bitno je voditi se s nekoliko parametara, a prvi od njih su svakako dimenzije. Ako je kupaonica manja, svakako je dobro razmisliti o višoj i užoj varijanti ormarića, kako bi se mogli nesmetano kretati. Ako pak želite što više prostora za skladištenje stvari unutar ormarića, birajte one koji imaju puno unutarnjih polica koje se mogu podešavati.

 

Koji je najbolji materijal

Zbog čestog korištenja i velike izloženosti habanju te naročito vlazi, bitno je da kupaonski ormarići budu od kvalitetnog prirodnog ili umjetnog materijala koji će moći odoljeti tim štetnim utjecajima i biti dugotrajni. Sve su popularniji modeli u imitaciji drveta te ne morate imati strah da će im naštetiti vlaga jer nove tehnologije obrade i vrste materijala stvaraju sve otpornije dekore. To donekle i objašnjava višu cijenu  kupaonskih ormarića, naročito ako ih usporedimo s onim garderobnim u sobi ili hodniku.

 

Kako biste lakše odabrali idealan ormarić za svoju kupaonicu, nudimo vam pet sjajnih modela iz ponude Petrokova.

 

1.

KUPAONSKI ORMARIĆ (BAZA + UMIVAONIK), TEMPO SIMPLICITY /IDEAL STANDARD, PETROKOV, 2231,89 KN

(ogledalo antisteam + rasvjeta 1973,21 kn)

 

2.

KUPAONSKI ORMARIĆ KETHO/DURAVIT, PETROKOV, cijena na upit

 

 

3.

KUPAONSKI ORMARIĆ DRESS/ARBLU, PETROKOV, cijena na upit

 

 

4.

KUPAONSKI ORMARIĆ + BAZA (120 cm), ARWEN/AQUAESTIL, PETROKOV, 4532,50 KN

 

5.

KUPAONSKI ORMARIĆ (60 cm), MODO/KOLO, PETROKOV, 2869,29 KN

 

PROMO

Komentari